VIDEO PAPARAZZI / Există viață și după Bianca Drăgușanu. Frații Tristan și Cobra Tate, lux și aroganță cu fetele în oraș. Cum au fost surprinși

+2 click pentru
galerie

De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Tristan Tate nu duce lipsă de admiratoare, iar același lucru îl putem spune și despre fratele său, Cobra, cei doi băieți au ieșind la un restaurant de lux din Capitală alături de câteva domnișoare care au întreținut atmosfera. Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele lor și au observat gesturile cu care își tratează partenerele. 

Arată bine, sunt tineri, iar conturile din bancă spun multe despre tineri, căci da, Tristan Tate și fratele său Cobra au de ce să fie doi bărbați atragători din toate punctele de vedere, iar fetele nu au cum să nu stea în jurul lor. De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, așa cum s-a făcut cunoscut Tristan, acesta duce în continuare o viață de lux în compania tinerelor care îi dau roate. 

Paparazzii SpyNews.ro i-au surprins pe cei doi frați într-un restaurant de lux din Capitală, după ce au luat cina în compania unor tinere misterioase.  Cei doi au petrecut momente bune în local, iar ulterior au ieșit alături de cele care le-au fost partenere de cină, iar ceea ce ne-a atras atenția sunt cadourile cu care au ieșit din incinta restaurantului. 

Însotiți de tinerele focoase, cei patru s-au urcat în mașină și au  plecat rapid către o destinație necunoscută. 

Tristan Tate, relație scurtă cu Bianca Drăgușanu 

Tristan Tate și Bianca Drăgușanu și-au spus adio la fel de repede precum au și început relația lor. După multe certuri, împăcări și despărțiri, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, Bianca Drăgușanu se află într-o relaţie cu Alex Bodi, unul dintre milionarii alături de care Tristan Tate petrecea de zor în urmă cu doi ani. 

Frații Tate, afaceri ilegale în văzul tuturor

Tristan Tate și fratele nu au niciodată motive să se plângă. Dacă fetele le dau roate și nu știu care pe cine să aleagă, tinerii învârt banii cu lopata, chiar la propriu am putea spune. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cei doi au apărut cu o geantă plină de banconte de euro, lire sterline, dar și câteva de lei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro