VIDEO PAPARAZZI / Florin Salam e number one! Iată ce a făcut Roxana Dobre de dragul celebrului manelist

+4 click pentru
galerie

Bogat şi celebru, Florin Salam este, fără îndoială, manelistul number one. Când nu face senzaţie la vreo petrecere, artistul iese în evidenţă pe străzile patriei.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Florin Salam şi-a făcut apariţia într-o zonă exclusivistă din nordul Capitalei. Aflat pe locul din dreapta al unui bolid care, cu siguranţă, a costat o adevărată avere, manelistul a avut-o pe post de şoferiţă chiar pe Roxana Dobre, partenera sa de viaţă.

Femeie dispusă să facă orice pentru bărbatul ei, focoasa brunetă l-a dus pe artist acolo unde acesta i-a cerut, după care s-a făcut nevăzută. Îmbrăcat lejer, tricou şi pantaloni scurţi, Florin Salam a coborât din autoturism, apoi a intr-un bloc cu apartament de lux. În clădirea respectivă, acesta a zăbovit câteva ore.

La plecare, manelistul nu a mai apelat la serviciile partenerei sale de viaţă. Florin Salam a părăsit zona cu o maşină marca Rolls Royce care era  parcată în apropiere, semn că artistul e un obişnuit al acelei părţi a Bucureştiului.

Probleme în Teleorman

Tratat ca un „prinţ” în Bucureşti, Florin Salam a dat de necaz în Teleorman. Recent, arvunit  la o nuntă cu ştaif, în Roşiorii de Vede, manelistul nu s-a prezentat la eveniment.

Scos din minţi, fratele mirelui, un controversat om de afaceri din zonă, a reacţionat dur. Acesta i-a dat interzis lui Florin Salam în Teleorman, pentru cinci ani.

Până la urmă, cu ajutrul cunoscutului interlop Pian, Florin Salam a fost iertat. Pacea a avut însă un preţ. Manelistul a fost obligat să restituie 15.000 de euro, bani pe care îi primise în avans. În plus, în semn de respect pentru familia mirelui căruia i-a stricat evenimentul, dar şi pentru spălarea ruşinii, artistul a mai oferit 15.000 de euro cadou.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de iubită, Abi Talent o lasă mai moale cu figurile! Ce a fost nevoit să facă artistul de dragul partenerei sale

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Syda” iubeşte şi o face nebuneşte! Cum îşi răsfaţă iubita fostul soţ al Elenei Băsescu

Nu după mult timp, Florin Salam a comis-o din nou! Aşteptat să cânte la o nuntă din Craiova, manelistul nu şi-a mai făcut apariţia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest