VIDEO PAPARAZZI / Florin Salam e number one! Iată ce a făcut Roxana Dobre de dragul celebrului manelist

+4 click pentru
galerie

Bogat şi celebru, Florin Salam este, fără îndoială, manelistul number one. Când nu face senzaţie la vreo petrecere, artistul iese în evidenţă pe străzile patriei.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Florin Salam şi-a făcut apariţia într-o zonă exclusivistă din nordul Capitalei. Aflat pe locul din dreapta al unui bolid care, cu siguranţă, a costat o adevărată avere, manelistul a avut-o pe post de şoferiţă chiar pe Roxana Dobre, partenera sa de viaţă.

Femeie dispusă să facă orice pentru bărbatul ei, focoasa brunetă l-a dus pe artist acolo unde acesta i-a cerut, după care s-a făcut nevăzută. Îmbrăcat lejer, tricou şi pantaloni scurţi, Florin Salam a coborât din autoturism, apoi a intr-un bloc cu apartament de lux. În clădirea respectivă, acesta a zăbovit câteva ore.

La plecare, manelistul nu a mai apelat la serviciile partenerei sale de viaţă. Florin Salam a părăsit zona cu o maşină marca Rolls Royce care era  parcată în apropiere, semn că artistul e un obişnuit al acelei părţi a Bucureştiului.

Probleme în Teleorman

Tratat ca un „prinţ” în Bucureşti, Florin Salam a dat de necaz în Teleorman. Recent, arvunit  la o nuntă cu ştaif, în Roşiorii de Vede, manelistul nu s-a prezentat la eveniment.

Scos din minţi, fratele mirelui, un controversat om de afaceri din zonă, a reacţionat dur. Acesta i-a dat interzis lui Florin Salam în Teleorman, pentru cinci ani.

Până la urmă, cu ajutrul cunoscutului interlop Pian, Florin Salam a fost iertat. Pacea a avut însă un preţ. Manelistul a fost obligat să restituie 15.000 de euro, bani pe care îi primise în avans. În plus, în semn de respect pentru familia mirelui căruia i-a stricat evenimentul, dar şi pentru spălarea ruşinii, artistul a mai oferit 15.000 de euro cadou.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de iubită, Abi Talent o lasă mai moale cu figurile! Ce a fost nevoit să facă artistul de dragul partenerei sale

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Syda” iubeşte şi o face nebuneşte! Cum îşi răsfaţă iubita fostul soţ al Elenei Băsescu

Nu după mult timp, Florin Salam a comis-o din nou! Aşteptat să cânte la o nuntă din Craiova, manelistul nu şi-a mai făcut apariţia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro