VIDEO PAPARAZZI / Îl vezi rar aşa! Serghei Mizil, surprins în cea mai neaşteptată ipostază

+4 click pentru
galerie

Lume, lume, e pe bune! Cunoscut ca un bărbat care nu ezită să-şi satisfacă toate poftele, Serghei Mizil (65 de ani) şi-a schimbat stilul de viaţă, chiar la final de an. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În urmă cu câteva zile, Serghei Mizil şi-a făcut apariţia într-un local de fiţe din Capitală. Însoţit de un prieten, celebrul bărbat a fost protagonistul unui moment absolut neaşteptat. 

În loc să-şi comande alcool, ştiut fiind faptul că berea, vinul sau tăria au reprezentat tot timpul ispite în faţa cărora a cedat de multe ori, Serghei Mizil a cerut să-i fie adusă o sticlă cu apă. Ba mai mult, imediat după ce dorinţa i-a fost îndeplinită, din doar câteva înghiţituri, acesta a dat gata lichidul incolor.

Când a venit vorba să comande de măncare, Serghei Mizil nu a mai fost la fel de hotărât. Indecis a fost şi prietenul său. Cei doi bărbaţi au avut nevoie de ceva timp, ca să se decidă asupra preparatelor pe care doreau să le servească. În cele din urmă, cu ajutorul unui ospătar, Serghei Mizil şi amicul său au reuşit să lanseze comanda. 

Grea e lupta cu alcoolul

În ultimii ani, Serghei Mizil a încercat de mai multe ori să renunţe la alcool. De fiecare dată, „minunea” nu a ţinut mai mult de câteva săptămâni.

"Nu mai beau de 15 zile. Am băut doar două zile de atunci. Ajunsesem la 103 kilograme. Mă simt mult mai bine. Mănânc salate, dude. La orice chestie pe care o faci, o dată pe săptămână poți să mănânci ce vrei. Eu nu o fac nici pe aia! Dacă mă apuc să beau, nu mă mai opresc", afirma Serghei Mizil.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Necazurile se ţin scai de Oana Roman şi de familia sa! Vedeta s-a separat de soţ, iar mama ei a dat de belea în oraş

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Stresul a pus stăpânire pe Mirel Rădoi! Gestul făcut de selecţionerul României în trafic

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro