VIDEO PAPARAZZI / Imagini de senzaţie cu iubitul Simonei Halep! Ce a făcut Toni Iuruc cu doar câteva ore înainte de a pleca în Australia alături de marea campioană

+4 click pentru
galerie

Când vine vorba despre Simona Halep (28 de ani), locul 4 WTA, Toni Iuruc este în stare de orice. Ori de câte ori are ocazia, machedonul este alături de iubita sa la turneele la care aceasta participă. În prima zi a anului 2020, bărbatul a plecat împreună cu marea noastră campioană în Australia, la Adelaide, acolo unde sportiva va debuta în noul sezon competiţional. 

Cu puţin timp înainte de a urca în avion alături de Simona Halep şi de staff-ul acesteia, Toni Iuruc şi-a făcut timp pentru câţiva prieteni. Îmbrăcat lejer, acesta a mers cu amicii săi într-un restaurant de fiţe din Capitală.
Pentru câteva ore, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, iubitul Simonei Halep şi prietenii săi s-au răsfăţat de mama focului. Aceştia şi-au comandat preparate alese, cafea şi apă plată.

Chiar dacă îl aştepta o deplasare lungă, Toni Iuruc a părut într-o dispiziţie excelentă. Machedonul a discutat de zor cu amici săi, semn că se simţea minunat. Din când în când, acesta şi-a îndreptat atenţia spre telefonul mobil, probabil dornic să afle ce mai face Simona Halep, iubita sa. 

Obiectiv măreţ în 2020

Chiar dacă este îndrăgostită nebuneşte de Toni Iuruc, Simona Halep nu-şi neglijează cariera. Înainte de a pleca în Australia, marea noastră campioană a anunţat că are un obiectiv special în 2020. 

„Pentru anul acesta, olimpiada este prioritatea mea! Vreau să ajung cât se poate de odihnită și cât se poate de fresh la acea competiție. Nu o să fie ușor, pentru că presiunea este diferită, dar orice ar veni peste ar fi ceva în plus și ar fi frumos. Eu sper să fiu mai matură decât în 2019, să fiu mai pozitivă, să am o atitudine mai bună, să-mi meargă cât de bine se poate. Nu mai există niciun fel de presiune, vreau să mă bucur de ceea ce fac”, a declarat Simona Halep

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cod roşu de aroganţe! Un fotbalist celebru, surprins cu teancul de bani la vedere

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu Roxana Dobre! Cum a reuşit partenera de viaţă a lui Florin Salam să iasă dintr-o situaţie delicată

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro