VIDEO PAPARAZZI / Imagini dureroase la înmormântarea lui Leo Iorga! Soției artistului i s-a făcut rău!

+2 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Imagini dureroase la înmormântarea lui Leo Iorga! Soției artistului i s-a făcut rău! © Spynews.ro

Momente cumplite astăzi, la Biserica Sfânta Parascheva, acolo unde are loc slujba de înmormântare a lui Leo Iorga. Soției artistului i s-a făcut rău și a trebuit să iasă afară, pentru a-și reveni!

Copleșită de durere și cu lacrimile care îi curg necontenit de câteva zile, de când Leo Iorga nu mai este printre noi, soția artistului, Paula Iorga a fost nevoită să iasă afară din biserică, căci i s-a făcut rău în timpul slujbei de înmormântare.

Durerea și oboseala și-au spus cuvântul

Tristă, cel mai probabil nedormită și cu sufletul consumat de drama pe care o trăiește, Paula Iorga s-a așezat pe un scaun, timp în care fiul său, Paul, dar și mai mulți apropiați de-ai familiei au venit imediat în ajutorul său, pentru a se asigura că totul este bine și că nu are nevoie de intervenția medicilor. Fiul cel mic al Paulei și al lui Leo Iorga, Paul Iorga i-a stat alături mamei sale în fiecare secundă și a vorbit cu aceasta. 

Leo Iorga va fi înmormântat în Cimitirul Bellu

În doar câteva momente, trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga va fi condus la locul său de veci, în Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde deja s-au strâns numeroși oameni care vor să-l conducă pe artist pe ultimul drum. 

Leo Iorga a murit la vârsta de 54 de ani, după ce mai bine de 8 ani și jumătate s-a luptat cu cancerul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest