VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu Mitică Popescu! Ce i s-a întâmplat celebrului actor într-un restaurant

+4 click pentru
galerie

Momente incredibile cu Mitică Popescu într-un restaurant din Bucureşti! Dornic să servească o mâncare caldă, celebrul actor a avut parte de clipe neaşteptate.

Ajuns la 82 de ani şi rămas văduv în urmă cu mai bine de două decenii, Mitică Popescu se descurcă aşa cum poate. Neavînd pe nimeni care să-i gătească, îndrăgitul actor a găsit soluţia salvatoare. 

Atunci când doreşte să mănânce ceva bun, maestrul merge într-un restaurant din Bucureşti şi rezolvă problema. Aşa s-a întâmplat zilele trecute, atunci când Mitică Popescu a avut poftă de o ciorbă caldă.

După ce şi-a comandat preparatul, actorul s-a îndreptat spre o masă, dornic să mănânce. Imediat, un angajat al restaurantului l-a recunoscut pe Mitică Popescu şi a dorit să schimbe câteva vorbe cu acesta. Amabil, maestrul a discutat cu omul respectiv câteva minunte.

Apoi, actorul s-a aşezat la masa şi a început să mănânce. Nu după mult timp, acesta a fost recunoscut de încă un bărbat. Cei doi au dat mâna şi, evident, au schimbat câteva vorbe. După acest moment, Mitică Popescu a putut să mănânce liniştit delicioasa ciorbă. 

A trăit cea mai frumoasă poveste de iubire

Mitică Popescu a trăit o poveste de dragoste alături de regretata actriţă Leopoldina Bălănuţă. Cei doi s-au căsătorit la trei luni dupa cutremurul din martie 1977. În ziua cununiei, pe 2 iunie, bărbatul a fost nevoit să fie prezent la spectacolul „Cântarea României”. Viitoarea soţie l-a aşteptat două ore la Starea Civiăa din Piaţa Amzei, alături de un unchi şi de doi colegi. Într-un final, actorul a venit transpirat, dar hotărât s-şi îndeplinească visul. Mitică Popescu şi Leopoldina Bălănuţă au refuzat să se căsătorească religios, deoarece au considerat că au vârste prea înaintate pentru o astfel de ceremonie. Totuşi, ei au primit binecuvântarea lui Dumnezeu acasă, unde au fost cununaţi chiar de tatăl Leopoldinei. Povestea lor de dragoste s-a bazat pe un respect total. După moartea soţiei, actorul s-a închis în el. Mitică Popescu a iubit-o atât de mult pe Leopoldina Bălănuţă, încât, ani la rând, a dormit cu verigheta şi cu ochelarii ei lângă cap.

La data de 14 octombrie 1998, cu doar o zi înainte să plece în lumea celor drepţi, Leopoldina Bălănuţă i-a făcut o declaraţie de dragoste uimitoare soţului său. „Te iubesc atât de mult, încât aş vrea să mori înaintea mea”, i-a spus femeia. Practic, Leopoldina ar fi vrut să-i supravieţuiească, pentru a fi ea cea care să jelească.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Îl face tată pentru a doua oară? Soţia unui fotbalist celebru, surprinsă de paparazzii Spynews.ro la o clinică de fertilizare

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Gabi Tamaş! Băutura-surpriză cu care celebrul fotbalist şi-a potolit setea în văzul lumii

Nscut la 2 decembrie 1936, în Bucureşti, Mitică Popescu a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”. În plus, acesta a primit premiul pentru întreaga activitate, la Gala Premiilor UNITER 2009. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro