VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu avocatul vedetelor! Cristian Sîrbu, suprins în timp ce îşi ajuta iubita să încalce legea

+4 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Deşi cunoaşte legea la perfecţie, Cristian Sîrbu nu ezită să o „dribleze”, atunci când interesul său este în joc. Recent, celebrul avocat al vedetelor a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce îşi ajuta iubita – o şoferiţă de toată frumuseţea - să încalce Codul Rutier.

Revenit dintr-o călătorie, Cristian Sîrbu a constatat cu stupoare că locurile de parcare din zona în care locuieşte sunt ocupate. Bărbat descurcăreţ, celebrul avocat a găsit rapid o soluţie de avarie.

În timp ce superba sa parteneră se afla la volanul unui bolid de lux, apărătorul vedetelor a coborât din maşină şi a început să o dirijeze pe femeie. Atent la manevrele pe care le făcea iubita lui, Cristian Sîrbu a scăpat din vedere faptul că autoturismul urma să fie parcat chiar pe o trecere pentru pietoni.

După ce au rezolvat problema, avocatul vedetelor şi frumoasa sa parteneră au dat nas în nas cu nişte cunoscuţi. Pentru câteva minute aceştia au stat vorbă cu amicii lor, iar apoi s-au îndreptat spre blocul în care locuiesc.

A bifat un mariaj eşuat

În 2014, Cristian Sîrbu a şocat lumea mondenă autohtonă. Avocatul vedetelor a anunţat atunci că a divorţat de Gina, femeia cu care a fost căsătorit 17 ani şi care i-a dăruit o fată. Celebrul bărbat a spus că despărţirea a avut loc amiabil.

"Eu sunt despărţit, în fapt, de soţia mea de 7 luni şi suntem deja divorţaţi legal din data de 1 octombrie. Dat fiind că sunt în showbiz, am învăţat că este mai bine să dezumfli un balon. Este o perioadă din viaţa mea care s-a încheiat. Am divorţat după 17 ani de căsnicie. Îi mulţumesc soţiei mele pentru aceşti ani frumoşi, pentru copilul minunat, Iris, şi pentru că, după ce am reuşit să depăşim aceste perioade, vom rămâne prieteni. Eu sunt în continuare tatăl fetiţei mele şi o voi iubi. Este greu după 17 ani să spui ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat. Pe viitor, mă voi concentra să fiu alături de fetiţa mea şi să suplinesc faptul că nu vom mai locui împreună. A fost o despărţire civilizată. Sigur, faptul că părinţii nu mai sunt împreună îl va afecta pe copil. Fetiţa mea este viaţa mea şi singura entitate care mă "îndoaie" la orice oră. Este şefa mea directă. Gina este o mamă absolut senzaţională, se dedică în totalitate copilului, iar fetiţa este topită după mamă mai mult decât după mine", a declarat Cristian Sîrbu la Antena Stars.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cel mai dur bărbat din România se pregăteşte să devină tătic pentru a doua oară! Imagini exclusive cu soţia acestuia însărcinată

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Toţi bărbaţii au înnebunit când au văzut-o pe soţia lui Gabi Enache! Lena, apariţie fierbinte într-un centru comercial

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro