VIDEO PAPARAZZI / Imaginile care o vor scoate din minţi pe fosta soţie a lui Gabi Enache! Acuzat că îşi neglijează copilul, fotbalistul îi face toate poftele actualei neveste

+4 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Acuzat de fosta soţie, Mădălina, că îşi neglijează fiica, Gabi Enache (29 de ani) se ţine de aroganţe. Celebrul fotbalist îi face toate poftele Lenei, actuala sa nevastă. 

În timp ce Mădălina Enache tună şi fulegeră pe reţelele de socializare, afirmând că fundaşul Astrei Giurgiu a lăsat-o „fără niciun ajutor financiar pentru copil”, acesta are grijă să-i satisfacă orice moft Lenei, partenera sa de viaţă.  

De exemplu, în urmă cu doar câteva zile, Gabi Enache a dus-o pe soţia sa într-un mall din Capitală. Femeie hotărâtă, focoasa Lena a dorit să meargă direct într-un magazin în care se comercializau bijuterii. Fără să obiecteze, fotbalistul i-a făcut pe plac superbei sale neveste.

Pentru mai bine de 20 de minute, Lena s-a uitat cu atenţie la obiectele  preţioase scoase la vânzare. Efortul blondinei nu a fost în zadar. În cele din urmă, aceasta a găsit câteva podoabe care să îi placă. Astfel, soţia lui Gabi Enache a plecat fericită din magazinul respectiv. Mulţumită de faptul că bărbatul ei i-a făcut pe plac, ea l-a luat de mână pe acesta.

„Copilul a ajuns o afacere”

De când a divorţat de Mădălina, Gabi Enache a avut numeroase conflicte cu aceasta. În trecut, fotbalistul a acuzat-o pe aceasta că se foloseşte de fiica lor, Anais, pentru a obţine bani de la el.

„Am ajuns într-un moment în care copilul a ajuns o afacere! Asociază întotdeauna copilul cu banii”, a declarat, la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Gabi Enache.  

Fundaşul Astrei Giurgiu a susţinut mereu că îşi face datoria de tată: „Lună de lună, am îndeplinit tot ceea ce trebuie”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alex Bodi e cel mai tare barosan! Soţul Biancăi Drăguşanu a făcut instrucţie cu angajaţii unui magazin exclusivist

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Lidia Buble e “Super Woman”! Dovada că vedeta se descurcă singură chiar şi în cele mai grele situaţii

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro