VIDEO PAPARAZZI / Alex Bodi e cel mai tare barosan! Soţul Biancăi Drăguşanu a făcut instrucţie cu angajaţii unui magazin exclusivist

+4 click pentru
galerie

Bogat şi celebru, Alex Bodi e cel mai tare barosan! Recent, soţul Biancăi Drăguşanu a făcut instrucţie cu angajaţii unui magazin de lux. 

La început de an, Alex Bodi se ţine de aroganţe. Zilele trecute, la ceas de seară, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe partenerul de viaţă al Biancăi Drăguşanu în oraş, într-un magazin exclusivist.

Însoţit de un prieten, omul de afaceri a fost protagonistul unui moment uluitor. Dornic să-şi înnoiască garderoba, acesta a probat de zor mai multe obiecte vestimentare. Cum graba strică întotdeauna treaba, Alex Bodi şi-a văzut liniştit de ocupaţia sa. Relaxat, celebrul bărbat nici măcar nu a băgat de seamă că programul magazinului respectiv se încheiase. 

Amabili şi conştienţi de faptul că în faţa lor se afla un om dispus să cheltuiască o sumă importantă de bani pe hainele pe care le aveau la vânzare, angajaţii magazinului nu au îndrăznit să-i atragă atenţia soţului Biancăi Drăguşanu. Şi bine au făcut! Alex Bodi şi amicul său au plecat acasă cu câteva pungi pline cu haine. 

Vor să aibă un copil

După numeroase certuri, împăcări şi chiar gânduri de divorţ, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt din nou fericiţi. Cei doi se gândesc foarte serios să aibă un copil împreună. 

„Ne dorim amândoi, dacă o vrea Dumnezeu se va întâmpla. Când se va întâmpla, o să ştiţi, cu siguranţă. Se transformă dragonul şi o să observaţi”, a declarat Bianca Drăguşanu. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Lidia Buble e “Super Woman”! Dovada că vedeta se descurcă singură chiar şi în cele mai grele situaţii

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu fiul Rovanei Plumb! „Bozo” a vrut să fie galant cu iubita sa, dar a comis-o

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro