VIDEO PAPARAZZI / Iubeşte din nou?! Gabi Torje, surprins în fapt cu o blondină focoasă

+4 click pentru
galerie

Renumit pentru faptul că a „marcat” la femei consacrate în lumea bună a Capitalei, precum Iulia Pârlea şi Ioana Grama, Gabi Torje (29 de ani) pare pegătit pentru o nouă relaţie. Recent, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe celebrul fotbalist în fapt, în compania unei blondine.

Liber de contract după despărţirea de turcii de la Sivasspor, “Piticul” duce o viaţă de huzur, departe de agitaţia din fotbal. De exemplu, în urmă cu câteva zile, după lăsarea serii, mijlocaşul şi-a făcut apariţia într-un restaurant de fiţe din Capitală.

Celebrul fotbalist s-a făcut remarcat imediat, mai ales că în compania sa s-a aflat o misterioasă domniţă de o frumuseţe răpitoare. Cei doi au luat loc la o masă, apoi şi-au comandat băutiri fine şi preparate delicioase.

Bărbat care se respectă, Gabi Torje a simţit nevoia să fumeze narghilea. Astfel, în timp ce pufăia de zor, fotbalistul a stat la poveşti cu tânăra din faţa sa.

Evident, după aceste imagini, nu putem să nu ne punem câteva întrebări! Iubeşte Gabi Torje din nou? Este pregătit mijlocaşul pentru o nouă relaţie?

A suferit din dragoste

Chiar dacă s-a iubit domniţe celebre în lumea mondenă autohtonă, o femeie mai puţin cunoscută i-a pus capac lui Gabi Torje. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, „Piticul” a dezvăluit amănunte din relaţia pe care a avut-o cu aceasta.

„Am suferit la viaţa mea într-o relaţie de care voi nu ştiti şi niciodată nu aţi ştiut, eram mai mic. Nu contează (n.r. - vârsta)! Dacă zic vârsta îşi dă seama persoana respectivă. <<Şi nu vrei să ştie ca ai suferit după ea?'>. Ştie persoana respectivă, pentru că am discutat, ne-am reîntâlnit după ani şi am vorbit. Nu sufăr, sunt bine pe plan sentimental.  Am alte obiective acum, nu să mă însor, nu să stau cu vreo femeie”, a afirmat Gabi Torje.

Citeşte şi: Imagini rare cu un fotbalist celebru! Nu scapă de „marcajul” iubitei nici măcar în timpul liber

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost petrecăreţ de top, dar s-a făcut băiat cuminte! Iată ce consumă, mai nou, Daniel Pancu

Până acum, Gabi Torje a evoluat pentru CFR Timişoara, Poli Timişoara, Udinese, Granada, Espanyol Barcelona, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Groznîi, Karabukspor, Dinamo şi Sivasspor. Pentru echipa naţională, mijlocaşul a jucat de 56 de ori şi a marcat 11 goluri. În acest moment, internaţionalul român este cotat la 550.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest