VIDEO PAPARAZZI / Laurette încurcă-lume! Dornică să fie o mămică model, vedeta a generat haos

+6 click pentru
galerie

Devenită femeie liberă după nici doi ani de căsnicie alături de afaceristul Ciprian Nistor, Laurette îşi concentrează atenţia asupra fiicei sale, Serena Luce, rezultată din relaţia pe care vedeta a avut-o cu Mihai Ştefan. Hotărâtă ca micuţa să aibă parte de o educaţie aleasă, mulatra o comite, din când în când.

Recent, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, Laurette a generat haosul pe o stradă intens circulată din Capitală. Mai exact, grăbită să îşi ducă fiica la şcoală, celebra femeie şi-a lăsat autoturismul în dreptul unei staţii de autobuz.

Rând pe rând, mai multe maşini ale Societăţii de Transport Bucureşti au fost nevoite să ocolească bolidul vedetei. În tot acest timp, Laurette îşi făcea datoria de mămică model.

După ce şi-a lăsat fetiţa la şcoală, mulatra nu s-a sinchisit să se întoarcă în locul în care îşi parcase maşina neregulamentar. În loc să meargă şi să-şi mute bolidul din staţia STB, Laurette a mers la un bancomat, dornică să scoată bani. Surpriză! Vedeta a rămas cu buza umflată! Din motive pe care nu le cunoaştem şi care, oricum, nu ne privesc, ea nu a putut să scoată nici măcar un leu din aparatul respectiv. Acest lucru a întristat-o foarte tare pe celebra femeie.

Povestea unui mariaj eşuat

Laurette Atindehou şi afaceristul Ciprian Nistor spuneau „Da” la data de 21 februarie 2017, în Penitenciarul Jilava, acolo unde bărbatul era închis la acea vreme pentru o evaziune de 3 milioane de euro. De atunci însă lucrurile s-au schimbat. El a fost condamnat, definitiv, la 15 ani de închisoare, mutat la Penitenciarul Gherla, iar situația dintre cei doi tineri însurăței a devenit critică. În cele din urmă, în toamna aacestui an, aceştia au divorţat.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ioniţă de la Clejani a renunţat la Merţan-ul de 80.000 de euro! Acum conduce o maşină mai ieftină decât un telefon mobil

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când Petrişor Ruge lipseşte, doar alcoolul o linişteşte! Sandra Izbaşa - singură, tristă şi cu paharul în mână

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro