VIDEO PAPARAZZI / Lili Sandu, cu burtica de gravidă la cumpărături. Iubitul nu a scăpat-o nici o clipă din vedere. Gestul lui Silviu, demn de laudă

+2 click pentru
galerie

Lili Sandu și iubitul ei trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor. Cei doi urmează să devină părinți în scurt timp, fapt ce le aduce o mare bucurie în suflet și pe chip. Cu burtica de graviduță la vedere, vedeta a ieșit la cumpărături, sub atenta supraveghere a iubitului ei. 

Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele lui Lili Sandu și a iubitul ei, surprinzând momente din viața de zi cu zi a viitorilor părinți, pe care acum le împărtășim și cu dumneavoastră. 

Lili Sandu și Silviu au ieșit la mici cumpărături. Pentru a face o scurtă plimbare, dar și pentru a-și satisface pofetele de femeie gravidă, vedeta s-a îmbrăcat lejer, și-a luat iubitul și s-a oprit la primul magazin. 

După câteva minute petrecute în trafic, Lili Sandu și Silviu au ajuns la un magazin din cartierul Crângași. Acolo cei doi au coborât din mașină, dar doar vedeta noastră a intrat în magazin. Silviu a păstrat distanța și nu a vrut să aglemereze spațiul comercial, astfel și-a lăsat iubita să își cumpere ceea ce poftește. Minute bune a petrecut Lili Sandu în magazin. timp în care Silviu a pierdut vremea la ușa acestuia, umblând pe telefon. 

Lili Sandu și iubitul fac cu rândul la volan

Când Lili a ieșit din magazin, imediat Silviu a ajutat-o cu cele cumpărate, apoi s-au îndreptat către mașină. Acolo unde a avut loc un schimb de...locuri. Deși inițial se pare că vedeta a uitat planul de acasă și s-a așezat tot pe scaunul din dreapta, iubitul i-a amintit imediat și a ajutat-o să se mute pe scaunul din stanga al autoturismului. 

Dacă de acasă până la magazin a condus Silviu, ei bine, la întoarcere cea care s-a urcat la volanul mașinii a fost Lili Sandu și asta pentru că, iubitul ei a coborât la câteva străzi distanța de magazin și a intrat într-un bloc. 

Silviu a coborât din mașină tinând în mână ceva cumpărături ori medicamente, apoi a intrat într-o scară de bloc, lăsându-și iubita să se întoarcă singură acasă. 

Nu a fost nici o problemă pentru Lili Sandu, pentru că deși are burtica destul de mare, vedeta încă mai poate conduce, ajungând cu bine acasă. Odată ajunsă, vedeta a luat din mașină ceea ce și-a cumpărat, apoi a intrat în curtea casei, de unde nu a mai ieșit, semn că Silviu s-a întors singur acasă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro