VIDEO PAPARAZZI / Marina Almăşan, aroganţă la sfârşit de an! Ce cadou a primit vedeta din partea iubitului milionar

+4 click pentru
galerie

Oameni care nu duc grija zilei de mâine, Marina Almăşan şi Georgică Cornu îşi fac toate poftele. De exemplu, zilele trecute, paparazzii Spynews.ro i-au întâlnit pe cei doi într-un mall din Capitală.

Fără să stea prea mult pe gânduri, aceştia au mers într-un magazin în care se comercializau ceasuri de lux. Hotărâţi să se accesorizeze, Marina Almăşan şi partenerul său de viaţă au zăbovit acolo aproximativ o oră. 

Evident, cunoscutul milionar nu a ratat ocazia de a-i face partenerei sale de viaţă un super-cadou. Georgică Cornu i-a cumpărat Marinei Almăşan un ceas superb, apoi s-a interesat de unul şi pentru el. Astfel, la finalul sesiunii de shopping, cei doi îndrăgostiţi au plecat acasă fericiţi. 

S-au cunoscut în Banat

La începutul acestei toamne, Marina Almăşan a dezvăluit cum a ajuns să aibă o relaţie alături de Georgică Cornu. Într-o postare pe un site de socializare, vedeta a mărturisit că l-a cunoscut pe afacerist în Banat.

„L-am cunoscut pe Georgică absolut întâmplător, la un Bal al Speranţei ( loc predestinat!) , pe care l-am prezentat, la Timişoara, la invitaţia prietenei mele, Maria Grapini. M-a uimit generozitatea cu care omul de afaceri, atât de modest ca şi înfăţişare, s-a implicat în ajutorarea unor nefericiţi (acesta era scopul evenimentului). Apoi ne-am revăzut întâmplător, la Bucureşti. La o cafea, servită undeva, pe Dorobanţi... Şi nu ştiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr...

Povestea lui - a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri (tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară. A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică...", a mărturisit, pe pagina sa de Facebook, Marina Almăşan.

Citeşte şi: FOTO & VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu Dan Bittman! Gestul uluitor pe care artistul l-a făcut de faţă cu fiul său cel mare

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce fiu are Rovana Plumb! Iată cum se pregăteşte "Bozo" să devină cel mai sexy bărbat din România

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro