VIDEO PAPARAZZI / Mircea Lucescu, ţinut sub observaţie pas cu pas! Cine e persoana care îi suflă în ceafă lui „Il Luce”

+4 click pentru
galerie

Cunoscut ca un antrenor dur, în faţa căruia fotbaliştilor nu le este recomandat să comenteze, Mircea Lucescu este cu totul alt om în viaţa privată. Selecţionerul Turciei nu mişcă în front! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

Când se află pe pământ „otoman”, Mircea Lucescu taie şi spânzură la echipa naţională de fotbal a Turciei, însă, atunci când se întoarce acasă, situaţia se schimbă radical. „Il Luce” este ţinut sub observaţie pas cu pas, chiar de soţia sa.

De la o vreme încoace, Nelly nu îl slăbeşte nicio clipă pe celebrul antrenor. Fie că e vorba de mers în oraş pentru o simplă relaxare, fie că la mijloc sunt afacerile familiei, nevasta lui „Il Luce” este mereu alături de acesta.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Mircea Lucescu şi soţia sa au fost surprinşi de paparazzii noştri în timp ce se pregăteau să plece de la reşedinţa lor. Deşi păreau destul de iritaţi, cei doi au mers spre o locaţie dintr-o zonă de lux a Capitalei.

Pe durata deplasarii, Nelly i-a suflat în ceafă lui „Il Luce”, atentă la fiecare mişcare a bărbatului ei. Totuşi, chiar dacă nu se află într-o dispoziţie prea bună, antrenorul a schimbat câteva vorbe cu consoarta sa, semn că părerea acesteia contează foarte mult.

Ba mai mult, Mircea Lucescu ţine foarte mult la confortul soţiei sale. Imediat după ce au ajuns la destinaţie, „Il Luce” i-a deschis poarta lui Nelly, precum un bărbat adevărat. Apoi, cunoscutul cuplu s-a făcut nevăzut, în spatele zidurilor locaţiei respective.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost Prima Doamnă a României, dar se comportă precum oamenii obişnuiţi! Ce a făcut Maria Băsescu de faţă cu nepoţii săi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / I-au murit soţia, părinţii şi copiii, dar nu a rămas singur! Iată cu cine îşi alină durerea Florin Călinescu

Mircea Lucescu are o carte de vizită impresionantă. El le-a antrenat pe Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beşiktaş, şahtior Doneţk şi Zenit Sankt Petersburg.

„Il Luce” a realizat cele mai importante performanţe la Şahtior Doneţk. 22 de trofee a câștigat Mircea Lucescu cu gruparea ucraineană: o Cupă UEFA (2009), 8 titluri în Ucraina (2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014), 6 Cupe ale Ucrainei (2004, 2008, 2011, 2012, 2013, 2016) și 7 Supercupe ale Ucrainei (2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015).

Între 1981 şi 1986, Mircea Lucescu a fost selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României. Din august 2017, „Il Luce” este antrenorul primei reprezentative a Turciei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro