VIDEO PAPARAZZI / Nici Gigi Becali nu a reuşit să-l dreseze aşa! Gabi Enache, obligat să-i facă pe plac soţiei sale la miezul nopţii

+4 click pentru
galerie

Viaţa de bărbat însurat nu e deloc uşoară! Mai ales atunci când pe soţie o apucă vreo poftă la miezul nopţii. Gabi Enache a simţit pe propria piele ce înseamnă ca nevasta să-şi dorească ceva la o oră târzie.

Rebel pe terenul de fotbal, acolo unde nici măcar Gigi Becali nu a reuşit să-l dreseze, Gabi Enache este un veritabil mieluşel în viaţa de familie. Îndrăgostit nebuneşte de Lena, cea alături de care împarte bune şi rele de câţiva ani, celebrul jucător nu iese din cuvântul acesteia.

Cu câteva zile în urmă, la miezul nopţii, Gabi Enache nu a ezitat să se ducă la cumpărături, atunci când nevasta i-a cerut acest lucru. Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, fotbalistul s-a urcat în maşina sa şi a mers într-un supermarket.

În doar câteva minute, Gabi Enache a cumpărat tot ceea ce şi-a dorit Lena. Apoi, fundaşul a ieşit în viteză din magazin. Fără să stea pe gânduri, acesta s-a urcat la volan şi s-a îndreptat spre casă.

Internetul i-a adus împreună

Gabi Enache şi Lena s-au cunoscut pe Facebook, iar fotbalistul a fost cel care a făcut primul pas, deşi era însurat cu Mădălina. La început, în mare secret, cei doi au decis să bea o cafea împreună, să vadă cum se pot consola reciproc. Iar de la tatonări, la câteva zâmbete și, evident, atingeri întâmplătoare, chicoteli și clipit din genul, ei și-au dat seama că sunt suflete pereche. Cei doi au împreună un băieţel. Micuţul a venit pe lume în luna septembrie a anului 2017. Naşii lui Edan Gabriel sunt Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Gabi Enache mai are un copil, o fetiţă, din relaţia cu Mădălina, fosta sa soţie.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când „Piţi” Junior nu are timp de ea, alt bărbat îi ţine companie! Cu cine a fost surprinsă la restaurant Cristina Ich

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta înseamnă să fii nora „Regelui Asfaltului”! Aroganţa pe acre a făcut-o Ana Maria Căşuneanu în Capitală

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro