VIDEO PAPARAZZI / Nu a putut să-și mai stăpânească fericirea și a făcut asta în văzul tuturor. Andreea Bălan, întâlnire neașteptată

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. De când a devenit mamă, viața artistei s-a schimbat complet. Dacă până acum ieșea în mall singură sau cu soțul, acum lucrurile sunt altfel, iar vedeta le are alături pe cele mici. Paparazzi SpyNews.ro au surprins o ieșire în oraș a vedetei, unde din întâmplare s-a întâlnit cu o persoană dragă.

Viața Andreei Bălan s-a schimbat în ultimul timp așa cum artista și-a dorit. A visat dintotdeauna să aibă o familie, iar visul i s-a îndeplinit. Dacă până acum vedeta alegea să meargă în mall împreună cu soțul sau singură, de data aceasta nu are cum să-și lase fetițele acasă, mai ales că relația dintre ea și ele este una specială. 

Paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe vedetă în timp ce se plimba printr-un centru comercial din Capitală împreună cu soțul ei, George Burcea. Cântăreața nu este singură, le are alături pe fetițele ei, Ella Maya în vârstă de 3 ani și Clara Maria de 11 luni. Cei patru mergeau liniștiti prin mall, moment în care au zărit-o pe buna prietenă a Andreei, care de asemenea era însoțită și ea de copilul său. 

Bineînțeles, aceștia s-au oprit, s-au salutat, însă nu s-au grăbit să plece mai departe, ci din contră, au ales să poposească mai mult timp în loc și să-și admire copiii. Andreea Bălan a uitat de faptul că se află în centrul comercial și este văzută de admiratori, iar fără ezitare s-a aplecat la micuțele care erau în cărucior, a zâmbit încontinuu și s-a jucat fiind foarte fericită. Artista a vorbit cu prietena ei și cu siguranță și-au împărășit din experiențele pe care le au cu copiii. 

După ce au petrecut clipe bune pe culoarul mall-ului, unde au stat la vorbă și și-au privit îndelung minunile din viața lor, în timp ce oamenii îi ocoleau, Andreea Bălan și-a luat la revedere de la buna sa prietenă și au plecat mai departe la cumpărături, zâmbitoare și plină de viață, semn că întâlnirea cu prietena și copilul a fost un prilej bun de mai da și a mai primi noi sfaturi în creșterea celor mici. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro