VIDEO PAPARAZZI / Pasiunea nu ţine cont de vârstă! Iată de ce e în stare soţia lui Marcel Pavel la 48 de ani

+4 click pentru
galerie

Pasiunea nu ţine cont de vârstă! Ajunsă la 48 de ani, soţia lui Marcel Pavel este pusă pe fapte mari. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În timp ce mai toate femeile se pregătesc de vacanţă, Violeta s-a pus cu burta pe carte. Mare pasionată de limbi străine, nevasta lui Marcel Pavel a început să studieze engleza.

Aceasta s-a înscris la cursurile pe care o prestigioasă instituţie guvernamentală a Regatului Unit al Marii Britanii le organizează în Bucureşti.

Recent, paparazzi noştri au surprins-o pe femeia care îl face fericit pe Marcel Pavel chiar înainte de a intra în sala de curs. Precum o şcolăriţă veritabilă, Violeta avea pe umărul stâng un rucsac. Cu telefonul mobil într-o mână, nevasta celebrului cântăreţ şi-a aprins o ţigară, semn că avea ceva emoţii. După ce a fumat, aceasta a prins curaj şi a intrat în clădirea în care urma să studieze limba engleză.

Aşadar, când vine vorba de pasiune, nu contează nici vârsta, nici faptul că acasă te aşteaptă trei copii minunaţi.

Marcel Pavel, un romantic convins

Pe 14 iunie, soţia lui Marcel Pavel şi-a serbat ziua de naştere. Deşi a avut „interzis” la marele eveniment, artistul a venit la party şi a surprins-o pe partenera sa de viaţă cu tort, baloane şi un buchet de flori. Ba mai mult, cântăreţul i-a făcut Violetei o superbă declaraţie de dragoste.

"Draga mea, te iubesc din tot sufletul meu. Trebuie să îţi transmit următoarea frază, care nu mi-a convenit în această seară. Să ştii că mi-a reamintit că trebuie să te las să te simţi femeie. Te iubesc necondiţionat, iar viaţa noastră trebuie să aibă un curs ascendent din punctul de vedere al iubirii noastre. Iată, fata noastră ne dă de gol", i-a transmis Marcel Pavel soţiei sale, în direct la "Răi Da Buni".

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sexy şi rea, doar Roxana Dobre poate să fie aşa! Îmbrăcată super-hot, iubita lui Florin Salam i-a venit de hac unui bărbat

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Momente cumplite pentru Sânziana Buruiană! Tatăl vedetei a fost internat de urgenţă în spital! Reacţie tulburătoare a blondinei

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro