VIDEO PAPARAZZI / ''Perla'' lui Dinamo nu le are deloc cu fiţele. În timp ce colegii se distrează în locuri exclusiviste, cel mai tare ''câine'' din haită îşi bea cafeaua la colţ de bloc

+4 click pentru
galerie

Este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, însă nu are nici urmă de fiţe. Cel mai tare fotbalist din Ştefan Cel Mare a demonstrat tuturor de ce este în stare.

Este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1, iar fanii lui Dinamo sunt la picioarele sale. Chiar şi aşa, Ante Puljic, pentru că despre el este vorba, reuşeşte să rămână cu picioarele pe pământ. Zilele trecute, paparazii Spynews, cărora nu le scapă nimic, l-au surprins pe fotbalistul ''câinilor'' în timp ce a ieşit în oraş.

În timp ce unii dintre colegii săi sunt renumiţi pentru ieşirile în locuri exclusiviste din Capitală, Ante Puljic s-a mulţumit cu o cafea de la ''colţul blocului''. 

Fotbalistul din Ştefan Cel Mare nu a ales să meargă într-un loc de fiţe, ci şi-a luat o cafea dintr-un loc la îndemâna tuturor. Ba chiar mai mult decât atât, fobalistul părea că este client fidel al locului, pentru că cât timp şi-a băut cafeaua şi a mâncat un sandviş a stat de vorbă cu angajata care l-a servit.

După câteva minute bune petrecute în local, Ante Puljic s-a îndreptat spre maşină. Aici, o nouă surpriză. Jucătorul dinamovist a dovedit încă o dată că nu este o persoană căreia să-i placă să iasă în evidenţă, tocmai de aceea a ales să conducă o maşină destul de... ieftină.

Deşi colegii săi conduc bolizi de mulţi cai putere, nu acesta este şi cazul lui Ante Puljic, al cărui scop nu este de a fi cel mai bun în trafic, ci în terenul de fotbal. Dar mai bine vă invităm să urmăriţi singuri în continuare mai multe imagini surprinse de paparazii Spynews cu ''perla'' lui Dinamo.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro