VIDEO PAPARAZZI / Primele declarații ale tatălui Danielei Crudu, după ce fosta asistentă a fost bătută de iubit. ”Nu știu care a fost motivul”

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Primele declarații ale tatălui Danielei Crudu, după ce fosta asistentă a fost bătută de iubit. ”Nu știu care a fost motivul” © paparazzi

Daniela Crudu este implicată în scandalul momentului în showbiz. Fosta asistentă TV a fost bătută crunt de către iubitul cu care părea cea mai fericită, iar tatăl acesteia explică care este starea de sănătatea a vedetei în acest moment. 

Paparazzi Spynews.ro au obținut în exclusivitate primele declarații ale tatălui Danielei Crudu, după ce fiica lui a fost agresată fizic de către bărbatul cu care avea o relație. 

Acesta afirmă că nu știe motivele pentru care s-a ajuns în situația, dar totodată povestește și despre starea de sănătate actuală a Danielei Crudu.

”E bine. Mi-a zis sora ei că e bine, fata e bine. Nu știu care a fost motivul. Nu știu cine este acest om, nici nu vorbește românește, nu știu nimic”, a spus tatal fostei asistente TV. 

Bărbatul nu cunoaște mai multe informații despre fiica lui, dar se pare că aceasta nu este la el. Din păcate, nu a putut lua legatura cu ea, însă a aflat toate informațiile de la cealaltă fiica, Ana, sora acesteia. 

Sora Danielei Crudu a declarat că aceasta nu a vrut să depună plângere împotriva iubitul care a agresat-o pentru a nu-i face probleme.  

"Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei", a mai povestit Ana Crudu. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro