VIDEO PAPARAZZI/ Primele imagini cu Maria Cârneci, după moartea soțului. Trupul neînsuflețit al acestuia a ajuns la capelă. Artista este devastată de durere

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI Primele imagini cu Maria Cârneci, după moartea soțului. Trupul neînsuflețit al acestuia a ajuns la capelă. Artista este devastată de durere © paparazzi

Maria Cârneci trece prin cele mai grele momente. Bărbatul cu care și-a petrecut viața s-a stins, fulgerător, în urma unei boli grave de care suferea. Cântăreața este impietrită de durere. 

Maria Cârneci este devastată de durere după pierderea soțului său. Ieri, bărbatul cu care și-a petrecut viața timp de 36 de ani s-a stins în urma unei boli grave. 
Cântăreața suferă enorm, iar paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe aceasta în timp ce se pregătea să meargă către capela unde trupul acestuia a ajuns în urmă cu puțin timp. Cu ochelari de soare negrii pentru a-i acoperi lacrimile și durerea, Maria Cârneci s-a urcat rapid în mașina care o va duce pe aceasta în locul în care va petrece ultimele clipe alături de cel mai important bărbat din viața sa. 

Înainte de a ajunge la capelă, mașina a oprit la un magazin de unde șoferul a încărcat în mașină mai multe baxuri cu apă, cel mai probabil pentru oamenii care vor fi prezenți la priveghiul soțului acesteia. Le-a pus repede în portabajul mașinii și cât mai rapid s-au îndreptat către zona Pipera, unde trupul neînsuflețit tocmai ce a ajuns. 

În doar câteva minute a ajuns și mașina în care se afla celebra cântăreață și s-au îndreptat rapid către ușa capelei, ulterior venind și preoții.

Soţul Mariei Cârneci s-a bucurat de viaţă și a susținut-o pe această în cariera muzicală. Cei doi s-au bucurat și de statul de bunici,. Eduard, băiatul său şi al Mariei Cârneci, le-a oferit două nepoţele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro