VIDEO PAPARAZZI / Probleme cu comportamentul pentru “Procurorul” fotbalului românesc! Gestul uluitor pe care Cornel Dinu l-a făcut în public

+4 click pentru
galerie

Ajuns la 70 de ani, Cornel Dinu are probleme cu comportamentul. Recent, “Procurorul” fotbalului românesc a fost protagonistul unui gest uluitor, chiar în văzul lumii.

Considerat unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din istoria României, Cornel Dinu duce o viaţă la care alţi bărbaţi de vârsta sa nici nu îndrăznesc să viseze. În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe cel poreclit “Procurorul” pe o terasă de fiţe din Capitală.

Însoţit de câţiva prieteni, simbolul clubului Dinamo a afişat o dispoziţie excelentă. Cornel Dinu şi-a comandat o sticlă cu apă plată şi a stat la poveşti cu amicii săi. Evident, acesta a acaparat discuţia.

La un moment dat, din cauza temperaturii ridicate de afară, “Procurorul” a avut probleme cu transpiraţia. Aşa că, fără să mai ţină cont de codul bunelor manieire, fostul mare fotbalist si-a şters sudoarea de la subsuoară. Apoi, de parcă gestul său ar fi fost unul cât se poate de firesc, Cornel Dinu şi-a continuat discuţia cu prietenii, care, oricum, nu au fost deranjaţi de comportamentul său.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini fierbinţi cu cea mai sexy DJ-iţă din România! Vika Jigulina şi iubitul ei, atingeri pasionale în văzul lumii

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A ajuns Maria Constantin sub papucul lui Dacian Varga?! Iată de ce face artista de dragul celebrului fotbalist

În cariera de fotbalist, Cornel Dinu a câștigat șase titluri și două cupe ale României, toate cu Dinamo. Pentru echipa națională, el a jucat de 75 de ori și a marcat șapte goluri.

Ca antrenor, “Procurorul” a activat la Dinamo, CS Târgovişte, ASA Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj şi FC Olt Scorniceşti. Între 1992 şi 1993, acesta a fost selecţionerul primei reprezentative a României. Cu “procurorul” pe bancă, “tricolorii” au suferit o umilinţă istorică în faţa Cehoslovaciei, 2-5, la Kosice, în preliminariile Campionatului Mondial.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest