VIDEO PAPARAZZI / Remus Truică, aroganță în plină pandemie! Milionarul își plimbă iubita într-un bolid de 200.000 de euro! Imagini de senzație cu cei doi

+4 click pentru
galerie

Pandemia e în floare, și la fel pare să fie și iubirea. Iar dacă regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, iată că nici milionarii nu fac excepție. Este și cazul lui Remus Truică, care nu prea ține cont de recomandările autorităților de a se proteja, dar ce nu face omul de dragul persoanei iubite, corect?

Milionarul Remus Truică a fost surprins de paparazzi Spynews în timp ce a oprit în parcarea unei benzinării, dar nu pentru a-și alimenta bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro, ci pentru a cumpăra rapid ceva de la magazin.

Îmbrăcat elegant, ca de obicei și cu aerul unui om important și cu foarte mulți bani, omul de afaceri și-a scos portofelul și cu pași hotărâți s-a îndreptat spre magazinul benzinăriei.

Un detaliu, însă, nu a trecut neobservat: Remus Truică nu purta nici măcar mască de protecție, dar minte și mănuși, lucru nu foarte indicat, mai ales în această perioadă de criză sanitară.

În timp ce milionarul cumpăra ce avea nevoie, iubita sa purta o conversație plină de patos, pe locul din dreapta șoferului. Cu ochelarii scumpi pe ochi și cu telefonul la fel costisitor la ureche, iubita omului de afaceri și-a așteptat cuminte partenerul în timp ce continua să discute cu foc, semn că era cu adevărat o discuție importantă.

După ce Remus Truică a cumpărat ce avea nevoie, acesta nu a mai suportat să stea departe de iubita lui, astfel că s-a urcat imediat la volan și a demarat în trombă, făcând furori cu bijuteria lui pe patru roți.

Remus Truică, fericitul tată a patru copii

Milionarul Remus Truică se poate bucura, pe lângă o avere considerabilă, și de patru copii minunați. Omul de afaceri a devenit, în urmă cu un an, tată pentru a patra oară.

Remus Truică și iubita sa, Diana Cîțu, mai au împreună un copil, acum în vârstă de trei ani. În vara anului trecut iubita afaceristului a mai adus pe lume un copil, tatăl acestuia fiind mândru nevoie mare de noul său moștenitor.

De asemenea, milionarul mai are două fetițe gemene, din mariajul avut cu Irina Truică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro