VIDEO PAPARAZZI / ''Şeful influencerilor mici'', prins în timpul liber. Ce face fostul artist de la "Hi-Q", atunci când crede că nimeni nu îl vede

+4 click pentru
galerie

Era unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România, însă a decis să lase muzica şi să-şi încerce norocul într-o nouă cariera. Ce face, însă, atunci când crede că nimeni nu îl vede, vă spunem noi în continuare.

Florin Grozea, pentru că despre acesta este vorba, a făcut parte mulţi ani din trupa ''Hi-Q'', unde putem spune că a scris istorie. Dar pentru că orice poveste are şi un final, aşa s-a întâmplat şi pentru Florin Grozea, care a decis să înceapă un nou capitol din viaţa sa.

Artistul a decis să se implice foarte mult în tot ceea ce ţine de mediul online, astfel că şi-a deschis chiar şi un ''magazin'' de influenceri. Dar pentru că viaţa nu înseamnă doar muncă, paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, l-au surprins pe Florin Grozea aşa cum nu credea că va fi văzut vreodată: alături de familie, într-o zi normală din viaţa lui.

Florin Grozea este un familist convins, iar asta nu o spunem noi, ci imaginile pe care le veţi vedea în continuare vorbesc de la sine. Fostul component al trupei ''Hi-Q'' este căsătorit de mulţi ani cu Ioana, o tânără blondă şi frumoasă, care i-a dăruit doi copii.

Florin Grozea şi Ioana au decis să se bucure de o zi liniştită şi frumoasă în familie, astfel că au mers în mall. Aici s-au relaxat la cinema, iar mai apoi, pentru că vor să-şi înveţe copiii de mici cu tainele lecturii, Florin Grozea şi soţia sa şi-au dus micuţii într-o librărie, acolo unde i-au lăsat să răsfoiască toate cărţile care îi atrăgeau, iar micuţii păreau foarte încântaţi.

Cei doi părinţi au petrecut momente bune în librărie, mai ales că bucuria a fost una nespusă pentru copii. Ce să mai, Florin Grozea şi Ioana au avut parte de o zi relaxantă, exact aşa cum şi-au dorit, iar noi vă prezentăm imagini de colecţie cu aceştia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro