VIDEO PAPARAZZI / Şi-a schimbat look-ul, iar acum s-a pus pe impresionat! Margherita de la Clejani, răsfăţ total pentru fiinţa care i-a cucerit inima

+3 click pentru
galerie

Margherita de la Clejani nu încetează să uimească! După ce şi-a impresionat fanii cu o schimbare radicală de look, artista a făcut un gest demn de toată lauda. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro spun totul despre sufletul vedetei.

Tânără care se respectă, Margherita de la Clejani frecventează numai locuri alese. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când, după lăsarea întunericului, artista şi-a făcut şi-a făcut apariţia pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală.

Avându-l alături pe câinele său, vedeta a început seara cu o băutură fină şi cu o ţigară. Apoi, Margherita de la Clejani a decis să comande de mâncare. După ce a primit preparatele alese, vedeta s-a pus pe mâncat. Tânără cu suflet de aur, Margherita de la Clejani nu l-a uitat pe animalul său de companie.

Fără să stea pe gânduri, Margherita de la Clejani şi-a hrănit câinele. Abia după ce patrupedul s-a săturat, vedeta a mai consumat o băutură. La final, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă a achitat nota de plată şi i-a oferit minunatului ei animal de companie o plimbare pe jos.

„Regina” operaţiilor estetice

Cândva o adolescentă cu sâni mici, dar fermi şi cu buze subţiri, Margherita de la Clejani s-a schimbat radical în ultimii şase ani. Tânăra artistă și-a pus silicoane și şi-a “tunat” fața.

Toate aceste intervenţii estetice i-au adus vedetei numeroase critici din partea oamenilor din showbiz. Evident, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă le-a răspuns imediat contestatarilor săi.

"Mă simt foarte bine în pielea mea! Nu am nicio problemă cu nimeni", a declarat Margherita de la Clejani, în exclusivitate pentru Antena Stars. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Cătălin Crişan! Celebrul cântăreţ a ajuns de nerecunoscut, din cauza problemelor cu greutatea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A pus ochii pe ea şi nu se lasă până nu o are! Lino Golden râvneşte la „comoara” unui prieten

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest