VIDEO PAPARAZZI / Suferinţa poartă numele „Ionuţ Lupescu”! „Kaiser-ul”, dărâmat de durere la mormântul tatălui său

+6 click pentru
galerie

Timpul nu a reuşit să-i vindece rana lui Ionuţ Lupescu (50 de ani)! Chiar dacă s-a scurs mai bine de un an şi cinci luni de când tatăl său a trecut în nefiinţă, „Kaiser-ul” este încă marcat de tragicul eveniment. Recent, fostul mare fotbalist a fost protagonistul unor momente copleşitoare, chiar la mormântul părintelui său.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Ionuţ Lupescu în timp ce se afla în Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde îşi doarme somul de veci tatăl său. Cu capul acoperit de o glugă, „Kaiser-ul” a aprins lumânări, iar pentru mai bine de o jumătate de oră s-a recules la mormântul părintelui său. Vizibil afectat, fostul component al „Generaţiei de Aur” chiar a rostit câteva cuvinte, semn că şi-ar fi dorit să-i comunice ceva celui care i-a îndrumat paşii spre fotbal.

Înainte de a pleca acasă, Ionuţ Lupescu a stat de vorbă cu un angajat al cimitirului. „Kaiser-ul” i-a spus omului să îngrijească mormântul tatălui său.

Rivalii l-au condus pe ultimul drum

Culae Lupescu s-a stins din viaţă la 6 septembrie 2017, la vârsta de 76 de ani, iar moartea sa a produs un şoc în lumea fotbalului românesc. Fost jucător la Rapid, tatăl lui Ionuţ Lupescu a fost condus pe ultimul drum de mai mulţi rivali. Printre aceştia s-au numărat steliştii Anghel Iordănescu şi Marius Lăcătuş, dar şi dinamovistul Mircea Lucescu.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / În oraş, ea e cea mai tare! Alexandra Becali l-a „dresat” pe un bărbat mai în vârstă decât tatăl ei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ea e bomba bombelor, prinţesa prinţeselor! Loredana Chivu, în sânii goi, la shopping! Imagini explicite

Culae Lupescu a fost răpus de o boală nemiloasă, cancer, fostul fotbalist sfârșind pe patul de spital.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro