VIDEO PAPARAZZI / Toată viaţa i-au plăcut femeile, dar a rămas singur! Ce face Ilie Dumitrescu când nicio „puicuţă” nu îi dă târcoale

+3 click pentru
galerie

Ilie Dumitrescu, fostul star al echipei naţionale.

Ilie Dumitrescu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuţi crai din fotbalul românesc. Ajuns la 49 de ani, fostul star al echipei naţionale a recunoscut public că toată viaţa i-au plăcut femeile. Atunci când vine vorba despre bunăciunile la care a „marcat”, acesta se poate lăuda cu un „palmares” de invidiat, greu de egalat.

Cu două căsnicii eşuate la activ şi cu numeroase aventuri amoroase, Ilie Dumitrescu a rămas, în cele din urmă, un „lup” singuratic. În ultima vreme, nicio bombă sexy nu i-a mai căzut în plasă fostului component al „Generaţiei de Aur”. Deşi este o prezenţă constantă în cuburile de fiţe şi în restaurantele din Capitală, aceasta a ajuns să se consoleze cu câte un pahar de şampanie şi cu muzică bună.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva seri, atunci când Ilie Dumitrescu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro într-o cafenea de lux. După o oră şi jumătate, fostul mare fotbalist a plecat acasă aşa cum a venit: de unul singur.

Îmbrăcat elegant - cojoc, costum şi pantofi – acesta a ieşit din local cu telefonul mobil în mână. După câţiva paşi, Ilie Dumitrescu s-a oprit pe carosabil şi a butonat de zor preţiosul accesoriu. Când a terminat, fostul fotbalist şi-a continuat drumul de unul singur.

Oare au apus vremurile în care Ilie Dumitrescu făcea ravagii printre domnişoarele din Bucureşti? Oare şi-a schimbat acesta stilul de viaţă? Nu ştim, însă un lucru este evident: celebrul bărbat nu se mai afişează atât de des în compania vreunei bunăciuni.

Arta, marea lui pasiune

Dincolo de statutul său de cuceritor pur-sânge, Ilie Dumitrescu este cunoscut ca un mare iubitor de artă. Pe vremea când juca în Mexic, celebrul fost fotbalist a luat lecţii de pictură. Patron de restaurant chiar în Centrul Vechi al Bucureştiului, fostul star al echipei naţionale deţine şi o galerie de artă şi antichităţi, cu peste 60.000 de obiecte. Investiţia l-a costat aproximativ 3,5 milioane de euro.

În cariera sa de fotbalist, Ilie Dumitrescu a evoluat pentru echipele: Steaua, FC Olt, Tottenham Hotspur, FC Sevilla, West Ham United, Club America şi Atlante. În tricoul echipei naţionale, acesta a jucat de 62 de ori şi a marcat 20 de goluri.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce a fost şi ce-a ajuns! Sabin Ilie, de nerecunoscut, la doar 42 de ani!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Aşa ceva se vede rar! Cum este protejat de soţie un fotbalist de la Dinamo înaintea duelurilor pentru evitarea retrogradării

Ca antrenor, Ilie Dumitrescu a pregătit formaţii ca AEK Atena, PAOK Salonic, Oţelul Galaţi, FC Braşov sau Steaua.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro