VIDEO PAPARAZZI / Viaţă de împărat pentru Dani Coman! Aroganţa de sute de mii de euro pe care o pune la cale fostul portar

+4 click pentru
galerie

Indecis în ceea ce priveşte carierea sa de conducător în fotbalul românesc – ba pleacă de la Astra Giurgiu, ba rămâne – Dani Coman (40 de ani) este mult mai hotărât în viaţa privată. Fostul portar pune la cale o aroganţă de sute de mii de euro.

Chiar dacă la Astra Giurgiu problemele financiare sunt la ordinea zilei, preşedintele Dani Coman nu duce lipsă de finanţe. Cel poreclit „Robocop” pare interesat să investească în imobiliare.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe acesta în nordul Capitalei, într-o zonă ticsită de locuinţe care au preţuri de pornire de câteva sute de mii de euro. Îmbrăcat într-o cămaşă albă şi în jeanşi, fostul portar a mers să vizioneze un apartament de lux. După ce a văzut casa respectivă, Dani Coman a ieşit în stradă şi a discutat câteva minute cu agentul de pază din blocul respectiv. Apoi, mulţumit de faptul că a obţinut toate informaţiile de care avea nevoie, preşedintele Astrei Giurgiu s-a urcat la volanul bolidului său şi s-a făcut nevăzut.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / S-au logodit şi s-au pus pe petrecut! Cum au sărbătorit marele eveniment Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cătălin Botezatu a dat în mintea copiilor! Iată de ce a fost în stare celebrul creator de modă la un eveniment cu ştaif

În cariera sa de fotbalist, Dani Coman a jucat pentru FC Argeş, Rapid, FC Braşov, FC Vaslui şi Astra Giurgiu. Pentru echipa naţională, „Robocop” a bifat 14 selecţii.

În palmaresul fostului portar se gosesc trei Cupe ale României (două cu Rapid şi una cu Astra Giurgiu) şi o Supercupă (câştigată cu Rapid).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro