VIDEO PAPARAZZI / What`s Up, plin de zgârieturi pe frunte, la aducerea la secție. Avem imagini exclusive!

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / What`s Up, plin de zgârieturi pe frunte, la aducerea la secție. Avem imagini exclusive! © Spynews.ro

În această seară, What`s Up a fost adus la secția de poliție 17 din Capitală, după ce a agresat-o fizic pe iubita lui, Alice Badea. Potrivit comunicatului oficial al poliției, chiar tânăra ar fi fost cea care a sunat la 112, pentru a alerta oamenii legii cu privire la incident. 

What`s Up a fost adus la secția de poliție 17 din Capitală în aceatsă seară, după ce a agresat-o fizic pe iubita lui, Alice Badea. Apelul la 112 a fost inițiat chiar de către blondină, care le-ar fi povestit oamenilor legii acest lucru. 

La ieșirea din mașina de poliție, în drum spre Parchetul de pe lângă Tribunalul București, pe fața lui What`s Up s-au putut vedea câteva zgârieturi și vânătăi, îndeosebi la nivelul frunții și al gâtului. 

Sub ce acuzații grave poate fi pus What`s Up

În urma celor întâmplate, What`s Up va fi pus sub acuzație de ultraj, potrivit surselor spynews.ro, după ce ar fi devenit recalcitrant în fața oamenilor legii. Ulterior se va stabili și dacă acesta va fi pus sau nu sub acuzație de agresiune.

Iubita artistului nu vrea să depună plângere

Deși în comunicatul oficial al poliției este specificat faptul că Alice Badea, iubita lui What`s Up a fost cea care a sunat la 112, spunându-le oamenilor legii că acesta a agresat-o fizic, ulterior, tânăra a negat totul și, mai mult de atât, nici nu va depune plângere împotriva lui. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro