Corina Ungureanu mătură pe jos cu șeful sportului românesc! Niciodată nu a fost SCANDAL mai mare în gimnastică

Corina Ungureanu, fostă campioană mondială la gimnastică, este mai supărată ca niciodată pe șefii sportului românesc. Motiv pentru care a măturat pe jos cu un mare oficial al sportului românesc după ce acesta a spus că vrea să aducă în ţară tehnicieni străini pentru gimnastică.

Corina Ungureanu a reacţionat dur la adresa lui Alin Petreche, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, după ce acesta a declarat că ar fi bine ca în gimnastica feminină românească să fie adus un antrenor străin care să se ocupe de paralele.

Corina Ungureanu vrea ca antrenorii români să nu fie luaţi drept fraieri

„Să spui că e nevoie de un antrenor străin la lotul României de gimnastica e jignitor la adresa sutelor de antrenori români care au plecat si continuă să plece din România ca să-i învete pe alţii cum stă treaba cu sportul ăsta sau cum stă treaba la paralele. Nu, Alin Petrache! Problema nu este " antrenor străin la paralele". Problemele sunt multe, foarte multe la cluburile din ţară unde "fraierii" de antrenori rămaşi, în majoritate femei, se luptă să ajute copiii, să-i pregătească pentru înalta performanţă şi să-i trimită la lot. Aceşti "fraieri" de antrenori, printre care ma număr şi eu ne încăpăţânăm să ne facem meseria în săli fără dotări şi salarii care nu depăşesc 1700 de lei pe luna in cazuri fericite!", a precizat Corina Ungureanu pe pagina ei de socializare.

Titi Mogoş, alături de Nadia Comăneci, cel mai bun produs al gimnasticii româneşti şi mondiale din toate timpurile

Mult mai dur decât Corina Ungureanu a fost Titi Mogoş, omul care a stat alături de gimnastica feminină timp de 40 de ani. „Alin Petrache este un maimuțoi. Nu are ce căuta la acest Comitet Olimpic. Cum poţi tu să spui în plin Campionat Mondial că vrei antrenor străin la gimnastică? Aceste lucruri se discută după încheierea unei competiţii”, a explicat Titi Mogoş.

Alin Petrache a fost luat în colimator de o fostă mare gimnastă

Aflat la Washington, la congresul Comitetelor Olimpice Naţionale, Alin Petrache a comentat pentru Spynews.ro afirmaţiile Corinei Ungureanu şi ale lui Titi Mogoş. „Eu nu am ce să le răspund acestor oameni. Ar fi mai bine ca în loc să facă astfel de comentarii să vină alături de noi pentru a lucra pentru binele sportului românesc. De atâta timp spun că avem o problemă la paralele, care trebuie remediată. Dar nu am fost băgat în seamă de nimeni”, a precizat Petrache.

Citeşte şi:

HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!

Marcel Toader, lovitură la o săptămână de la nuntă! Ce trebuie să-i facă Anamariei Ferentz


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro