Decizia radicală luată de Adrian Mutu, după ce a fost condamnat la 14 luni de închisoare

După ce a fost condamnat la 14 luni de închisoare cu suspendare pentru că a bătut un ospătar, Adrian Mutu este hotărât să atace decizia instanţei.

Rică Neaga susţine că Adrian Mutu se află în India, unde se pregăteşte cu echipa sa, Pune City. Adrian Mutu a aflat de decizia care îl condamnă la 1 an şi 2 luni de închisoare cu suspendare în timp ce era în cantonamentul echipei sale.

Adrian Mutu, condamnat la închisoare. Ce-l aşteaptă pe "Briliant"?

“Este o prostie să spui că Adi Mutu nu este de găsit. El este în continuare în India, la Pune, unde se antrenează cât poate de bine, îşi vede de treabă. Vorbesc cu el tot timpul. Da, şi ce dacă a fost condamnat? A fost condamnat, dar pedeapsa este cu suspendare şi, oricum, nu este definitivă. Sigur va face recurs”, a declarat, pentru “ring”, Adrian Neaga, finul fostului internaţional român.

Adrian Mutu se pregăteşte să devină, din nou, tată. Iată fotografia care îl da de gol!

Incidentul pentru care a fost judecat Mutu s-a petrecut pe 23 octombrie 2010, la un local din Florenţa, fotbalistul fiind condamnat pentru leziuni, insulte şi ameninţări. Ospătarul Berat Racaj, un kosovar de origine albaneză, în vârstă de 28 de ani, a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare după ce a suferit o fractură la piramida nazală.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Primul interviu al mamei lui Adrian Mutu, după ce ar fi fost bătută: "I-a spus să dea cu maşina peste mine"

Mama lui Mutu, bătută! Prietenul fotbalistului, acuzat că a lovit-o de faţă cu mascaţii!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro