Doliu imens în lumea sportului. Un mare antrenor ne-a părăsit

+2 click pentru
galerie

Doliu imens în lumea sportului. Un mare antrenor ne-a părăsit © Pixabay

Veste dureroasă pentru lumea sportului. Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori s-a stins din viaţă. Vestea a fost făcută pe reţelele sociale de către fostul club de fotbal la care a lucrat.

Daniel Leclercq, pentru că despre acesta este vorba, a murit la vârsta de 70 de ani. Daniel Leclercq a fost unul dintre cei mai apreciaţi antrenori ai lui Lens, el devenind erou al acestei echipe, după ce a reuşit performanţa uriaşă să câştige titlul şi Cupa Franţei cu Lens.

Daniel Leclercq se mutase în ultimii ani în Martinica, acolo unde locuia cu familia sa. Din păcate, în ultimul timp, problemele de sănătate nu-i mai dădeau pace. Daniel Leclercq s-a stins, de altfel, din cauza unor probleme pulmonare. Familia şi prietenii sunt şocaţi, mai ales că acesta a fost mereu un bărbat pozitiv şi încrezător. Vestea morţii lui Daniel Leclercq i-a îndurerat pe fani, care au transmis mesaje de condoleanţe familiei.

„Anunțăm cu mare durere că l-am pierdut pe unul de-al nostru. Jucător, antrenor și figură emblematică a clubului, Daniel Leclerqc va rămâne mereu în memoria noastră. Condoleanțe familiei și apropiaților săi!”, a transmis Lens într-un comunicat, potrivit presei din Franţa.

O campioană la box a murit la numai 18 ani

O altă veste tragică din lumea sportului a venit, zilele trecute, atunci când s-a aflat că Amina Bulakh, campioană la box la 18 ani, a murit în urma unui accident terifiant.

Amina Bulakh a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată fără să se asigure. Fata avea căşti în urechi şi asculta muzică, iar în acelaşi timp era atentă la telefon, astfel că în momentul în care a traversat nu s-a asigurat că vine trenul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro