Nadia Comăneci e în stare de ŞOC! Nu s-a mai întâmplat niciodată în istorie așa ceva! ”Nu pot să-mi explic"

Nadia Comăneci este în stare de șoc. Nici nu ar avea cum să fie altfel, având în vedere că, sub ochii ei, s-a petrecut una adevărat dezastru în ciuda eforturilor ei de a le sprijini moral pe fete.

Pentru prima dată în ultimii 40 de ani de ani de supremaţie mondială, gimnastele din România au ”reușit” contraperformanţa de a nu se clasa între primele opt națiuni la Campionatele Mondiale de la Glasgow, din Scoția. Iar acest lucru înseamnă că au ratat calificarea directă pentru Olimpiada de anul viitor de la Rio de Janeiro, din Brazilia. Aflată la Glasgow, Nadia Comăneci a comentat în exclusivitate pentru Spynews.ro acest rezultat dezastruos pentru fetele noastre.

Nadia Comăneci aproape în lacrimi, după reşecul fetelor noastre la Mondialul de la Glasgow

„Este un şoc. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Dar este un şoc nu doar pentru noi, ci pentru întreaga gimnastică mondială care nu concepea ca echipa României să nu fie în primele opt naţiuni. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Am stat de vorbă cu fetele. Aproape că şi mie îmi venea să plâng alături de ele”, ne-a declarat, evident furioasă și întristată de rezultatul fetelor care au reprezentat România, Nadia Comăneci.
Reacțiile din lumea gimnasticii au fost însă mult mai dure, diplomația Nadiei Comăneci nefiind stilul abordat de alte nume grele din acest sport. Titi Mogoş, omul care a stat alături de acest sport din anii `70 până recent, crede că acest dezastru nu se va opri aici. „E doar începutul declinului. Larisa Iordache a fost atât de înflorită şi de ridicată în slăvi și tată că s-a dezumflat ca un balon. Pe câţiva dintre antrenorii actuali i-am avut ”în curte” la Dinamo şi le-am făcut vânt”, a precizat Mogoş pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!

Marcel Toader, lovitură la o săptămână de la nuntă! Ce trebuie să-i facă Anamariei Ferentz


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro