Un tenismen celebru s-a căsătorit în mare secret. Mireasa a întors toate privirile nuntaşilor

+4 click pentru
galerie

Un tenismen celebru s-a căsătorit în mare secret. Mireasa a întors toate privirile nuntaşilor © Instagram

Bucurie mare pentru fanii sportului pentru că unul dintre cei mai apreciaţi jucători de tenis s-a căsătorit în mare secret. Fanii l-au felicitat şi s-au bucurat enorm, după ce acesta a decis să facă vestea publică.

Tommy Robredo, pentru că despre acesta este vorba, unul dintre cei mai buni jucători de tenis din Spania, şi-a unit destinul cu cel al iubitei sale, Patricia Berga. Evenimentul a avut loc în secret, iar puţini au fost cei care au ştiut. Astfel, la puţin timp după ce s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Tommy Robredo a decis să le dea frumoasa veste şi fanilor săi, pe reţelele sociale.

Tommy Robredo a postat o fotografie din ziua nunţii, în timp ce îşi sărută mireasa, iar la decriere a scris scurt şi concis: "Da, vreau". Cei doi au fost superbi în ziua cea mare. Tommy Robredo a purtat un costum clasic, la care a asortat un papion, în timp ce mireasa a optat pentru o rochie albă, lungă şi elegantă, care i-a scos în evidenţă cum s-a putut mai bine silueta de model.

Bucuria a fost una fără margini pentru fanii lui Tommy Robredo, care au transmis imediat mesaje de felicitări. "Sunteţi foarte frumoşi. Felicitări pentru acest moment splendid, Felicitări, Vă doresc o viaţă plină de bucurii, Vă doresc toată fericirea din lume", sunt câteva dintre mesajele primite de cei doi miri. În plus, imaginea a fost apreciată cu multe multe inimioare, în semn de dragoste din partea fanilor.

Tommy Robredo şi Patricia Berga sunt împreună de şase ani, astfel că acest moment era unul extrem de aşteptat de familiile lor, de colegi, prieteni, dar şi de fani.

Tommy Robredo este unul dintre cei mai jucători de tenis din Spania. Cea mai bună clasare la nivel mondial pentru sportivul în vârstă de 37 de ani a fost cea de pe locul 7 în lume. Acesta a câştigat primul său titlu la ATP Masters Series la Hamburg, în 2006.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro