Piept de pui cu căpşuni şi mozzarella

+3 click pentru
galerie

Piept de pui cu căpşuni şi mozzarella © https://www.gimmesomeoven.com

Piept de pui cu căpşuni şi mozzarella, un preparat aromat şi foarte sănătos pentru care nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie. Cu siguranţă această reţetă te va cuceri de la prima degustare. 

INGREDIENTE:

- Patru bucăţi de piept de pui;
- 1 1/2 pahare de oţet balsamic;
- 1/2 linguriţă de sare;
- 1/2 linguriţă de piper;
- 100 de grame de căpşuni;
- 150 de grame de mozzarella, tăiată mărunt;
- 1/4 ceaşcă de frunze de busuioc;

Mod de preparare:

Pentru început, se preîncălzeşte cuptorul la o temperatură de 180 de grade. Într-un bol, se combină bucăţile de piept de pui cu 1/2 pahar de oţet balsamic, apoi se acoperă castronul cu folie alimentară şi se refrigerează timp de aproximativ 30 de minute. După această etapă, se aşează piepţii de pui într-o tavă ceramică, se asezonează cu 1/2 pahar de oţet balsamic, sare şi piper şi se coace timp de 30 de minute, până ce puiul este rumenit.

Între timp, într-o cratiţă mică, la foc mediu, se aduce restul de 1/2 pahar de oţet la fierbere. Se găteşte timp de aproximativ 10 minute până ce oţetul se reduce la jumătate.

Într-un castron mic, se amestecă căpşunile, mozzarella şi frunzele de busuioc. Apoi după ce puiul este gata, se transferă pe un platou de servire, se adaugă amestecul de căpşuni şi mozzarella şi se garniseşte cu sosul de oţet balsamic.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro