Un preparat picant! Creveţi cu paste şi sparanghel
Publicat pe 26.08.2017 la 09:59 Actualizat pe 26.08.2017 la 10:38
Dacă vrei să pregăteşti o cină plină de savoare într-un timp scurt acest preparat este soluţia perfectă. Creveţi cu paste şi sparanghel, o reţetă deliciosă şi foarte sănătoasă ce nu necesită prea mult timp în bucătărie.
Dacă vrei să pregăteşti o cină plină de savoare într-un timp scurt acest preparat este soluţia perfectă. Creveţi cu paste şi sparanghel, o reţetă deliciosă şi foarte sănătoasă ce nu necesită prea mult timp în bucătărie.
- Încearcă şi: Spaghete cu vin roşu şi cârnaţi afumaţi
INGREDIENTE:
- 200 de grame de paste scurte;
- 1/4 linguriţă de sare;
- 1/4 linguriţă de piper;
- Două linguri de ulei de măsline;
- Un buchet de sparanghel;
- Patru căţei de usturoi;
- Cinci cepe verzi;
- 1/2 cană de parmezan;
- 22 de creveţi;
- 1/4 linguriţă de piper negru;
- 1/4 linguriţă de salvie;
- 1/4 boia de ardei iute;
- 1/4 linguriţă de piper alb;
- 1/4 linguriţă de piper;
- 1/4 linguriţă de busuioc;
- 1/4 linguriţă de chilli;
- Trei căţei de usturoi;
- Încearcă şi: File de somon cu paste şi zucchini
- Încearcă şi: Supă de legume cu pui şi cremă de brânză
Mod de preparare:
Se gătesct pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Apoi într-o tigaie în care se pune o lingură de ulei de măsline se căleşte la foc mic usturoiul şi ceapa verde timp de 10 minute. Într-o altă tigaie se pun două linguri de măsline și sparanghelul. Se găteşte la foc mediu timp de aproximativ şapte minute. După ce pastele au fiert se adaugă peste ceapă şi usturoi. Se adaugă parmezanul şi se mai ţine pe foc aproximativ un minut până ce acesta se topeşte complet. La final se adaugă sparanghelul şi se amestecă pănă ce acestea se combină.
- Încearcă şi: Muşchi de porc la grătar cu mirodenii asiatice
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.