Americanii ii aleg astăzi, 8 noiembrie 2016, al 45-lea preşedinte! Donald Trump (70 de ani) vs Hillary Clinton (69 de ani). Tu pe cine pariezi?

 
toate articolele din dosar
Monden / 09 Noi
Statele Unite ale Americii au un nou preşedinte, în persoana republicanului Donald Trump. Deşi nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva, cel mai puternic om al lumii are o legătură cu fostul internaţional român Mihai Neşu.
Monden / 09 Noi
Astăzi este o zi tristă pentru Speak. După aflarea veştii că Donald Trump a devenit preşedintele SUA, cântăreţul şi-a exprimat dezamăgirea pe reţelele de socializare, acolo unde fanii l-au susţinut.
Monden / 09 Noi
Mai multe vedete şi-au arătat nemulţumirea faţă de rezultatul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite şi şi-au amanifestat public dezamăgirea. Controversata Lady Gaga a organizat un potrest împotriva noului şef de la Casa Albă, Donald Trump.
Actualitate / 09 Noi
După ce a prezis atacurile din 11 septembrie 2001 și cutremurul din 2004 din Japonia, Baba Vanga ar fi prevăzut și rezultatul alegerilor electorale din Statele Unite ale Americii.
Actualitate / 09 Noi
Donald Trump este noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, însă nu toate lumea salută victoria republicanului. Un star al fotbalului i-a aruncat cuvinte grele miliardarului.
Actualitate / 09 Noi
Victoria lui Donald Trump în cursa prezidenţială din Statele Unite ale Americii a scos lumea în stradă. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că la Casa Albă va ajunge controversatul republican.
Actualitate / 09 Noi
Madonna a susţinut-o puternic pe Hillary Clinton în cursa prezidenţială, însă a trăit o dezamădire puternică. Donlad Trump este noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Celebra cântăreaţă a reacţionat violent, la aflarea acestei veşti.
Monden / 09 Noi
Soţia lui Donald Trump este cu adevărat una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acest lucru nu este unul secret pentru nimeni. Aceasta a pozat de mai mule ori în ipostaze controvesate, apărând chiar şi goală alături de altă femeie.
Actualitate / 09 Noi
Donald Trump a câştigat astăzi alegerile prezidenţiale din S.U.A., în faţa rivalei lui, Hilary Clinton. Reacţia candidatei nu a întârziat să apară, aceasta luând imediat legătura cu omul de afaceri.
Actualitate / 09 Noi
Americanii au votat pentru cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite. Donald Trump este noul preşedinte al Americii.
Actualitate / 09 Noi
Data de 8 noiembrie 2016 va rămâne în istoria omenirii! 120 de milioane de americani îl aleg pe cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite. Hillary Clinton – Partidul Democrat şi Donald Trump – Partidul Republican se luptă pentru fotoliul de la Casa Albă. Albă.
Actualitate / 08 Noi
Candidatul republican la funţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a votat la Liceul de Artă și Design din Manhattan, New York. Miliardarul a fost primit cu aplauze şi le-a transmis un mesaj alegătorilor.
Actualitate / 08 Noi
Disputa dintre Hillary Clinton şi Donald Trump pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii este comentată puternic şi de vedetele de peste Ocean. După Madonna, a veni rândul lui Stevie Wonder să o susţină pe democrată. Artistul a lansat un atac puternic la adresa miliardarului republican.
Actualitate / 08 Noi
Americanii aleg astăzi al 45-lea preşedinte din istorie. Lupta se duce între democrata Hillary Clinton şi republicanul Donald Trump. Madonna este o susţinătoare puternică a lui Hillary şi le-a transmis compatrioţilor un mesaj radical.
Actualitate / 08 Noi
Incident incredibil în Statele Unite ale Americii! Două femei au protestat goale împotriva lui Donald Trump, candidatul republicat la preşedinţie. Totul s-a întâmplat într-o secţie de votare din New York.
Actualitate / 08 Noi
Hillary Clinton, candidat la preşedinţia Statelor Unite ale Americii din partea Partidului Democrat, şi-a exprimat opţiunea a votat la secţia din Chappaqua, New York. Însoţită de soţul său, fostul preşedinte Bill Clinton, femeia a oferit câteva momente impresionante.
Actualitate / 08 Noi
Răsturnare de situaţie în disputa pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii! Considerată favorită la alegeri, democrata Hillary Clinton a luat o decizie neaşteptată. Rivalul Donald Trump este în culmea fericirii!
Monden / 08 Noi
Cele mai multe dintre vedete de la Hollywood au fost foarte implicate în campania electorală şi nu au ezitat în a-şi arăta susţinerea pentru unul dintre cei doi candidaţi cotați cu șanse la preşedinţia Statelor Unite.
Actualitate / 08 Noi
Incredibil, dar adevărat! Cetăţenii americani îşi votează preşedintele chiar şi în spaţiu! Shane Kimbrough, un astronaut NASA aflat la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, este cel care a făcut acest lucru.
Actualitate / 08 Noi
Candidatul Partidului Republican la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, Donald Trump (70 de ani) a făcut prima declarație după începerea procesului de votare. Rivalul lui Hillary Clinton a făcut un anunţ de interes naţional pentru americani.
Actualitate / 08 Noi
Americanii au aflat cine va fi cel de-al 45-lea preşedinte din istoria Statelor Unite. Numele viitorului şef de la Casa Albă a fost dezvăluit de o celebră revistă de peste Ocean.
Actualitate / 08 Noi
Americanii îşi aleg azi preşedinetele. Cine va fi pentru următorii patru ani cel mai important om din lume? Hillary Clinton (Partidul Democrat) sau Donald Trump (Partidul Republican)?
Actualitate / 08 Noi
Poporul american va alege astăzi cel de-al 45-lea preşedinte din istoria Statelor Unite. Printre oamenii care vor merge la urne se numără şi Monica Lewinsky, cea care a avut o relaţie amoroasă cu Bill Clinton.
Actualitate / 08 Noi
Americanii îşi aleg astăzi preşedintele, iar Madonna este dispusă la orice sacrificiu pentru ca Hillary Clinton să-l învingă pe Donald Trump şi să ajungă la Casa Albă. Regina muzicii pop a avut o apariţie surpriză, luni seara, la Washington Square Park. Artista a ţinut un concert improvizat.
Actualitate / 08 Noi
Americanii îşi aleg astăzi preşedintele. Candidaţii sunt Hillary Clinton şi Donald Trump, candidat din partea Partidului Democrat, respectiv candidat al Partidului Republican la Casa Albă.
Actualitate / 08 Noi
Americanii aleg astăzi cel de-al 45-lea preşedinte din istorie. Printre aceştia se numără mai multe celebrităţi născute în România, dar care au cetăţenia Statelor Unite. Nadia Cmăneci, Ghiţă Mureşean sau soţii Marta şi Bella Karoly vor trebui să aleagă între Hillary Clinton şi Donald Trump.
Actualitate / 08 Noi
Americanii votează, azi, 8 noiembrie, cel de-al 45-lea președinte, după o campanie electorală plină de surprize. Donald Trump sau Hillary Clinton? Tu pe cine pariezi în marea cursă?
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
GSP.RO
Kim Kardashian a fost în centrul unui scandal imens în urmă cu câțiva ani când o filmare intimă alături de rapperul...
Realitatea.net
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
"Când am ajuns acasă, în seara aceea, i-am luat mâna, în timp ce luam cina, şi i-am şoptit: 'Vreau să-ţi spun...