Actualitate / 31 Aug
Scandalurile dintre Oana şi Marioara Zăvoranu au ţinut ani la rând primele pagini ale ziarelor şi continuă, se pare, şi dincolo de moarte: în urmă cu puţin timp, bruneta a anunţat că o va scoate pe Marioara din mormânt!
Monden / 18 Mai
Moartea Marioarei Zăvoranu a fost unul dintre subiectele cele mai controversate din ultima perioadă. Averea pe care a lăsat-o în urmă pentru fiica ei a stârnit multe polemici, dar şi multe scandaluri.
Monden / 18 Mai
Oana Zăvoranu (41 ani) bravează şi continuă să şocheze! La nici 40 de zile de la moartea mamei sale, Marioara, vedeta mărturiseşte că nu-i simte lipsa celei care a adus-o pe lume.
Monden / 10 Mai
Moartea Mărioarei Zăvoranu a picat la început ca un trăsnet pentru fiica ei, Oana. A mai trecut ceva timp de la nefericitul eveniment, iar bruneta a început să se simtă din ce în mai bine şi deja se ocupă de averea pe care i-a lăsat-o cea care i-a dat viaţă.
Monden / 06 Mai
Detalii care-ţi vor da fiori reci pe şira spinării au ieşit la iveală la trei săptămâni de la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu. Mama biologică a femeii de afaceri a făcut gesturi care au pus-o pe gânduri pe Oana Zăvoranu şi care sunt nefireşti.
Monden / 06 Mai
Moartea Marioarei Zăvoranu este, de departe, unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului şi a stârnit numeroase reacţii din partea oamenilor pe care i-a cunoscut femeia, de-a lungul vieții sale.
Monden / 05 Mai
Chiar dacă a trecut ceva timp de la moartea Marioara Zăvoranu, familia ei continuă să vorbească despre viaţa ei şi să dezvăluie noi detalii. Nino, vărul Oanei Zăvoranu, a povestit deschis despre comportamentul pe care l-a avut mama Oanei de-a lungul vieţii tale.
Monden / 04 Mai
Carmen Harra a vorbit, luni, la "Star Magazin", de la Antena Stars, despre averea Marioarei Zăvoranu. Clarvăzătoarea a spus că Oana va pierde destul de rapid toţi banii pe care i-a moştenit.
Monden / 04 Mai
Oana Zăvoranu a ajuns subiect pentru tabloidul britanic Daily Mirror. Povestea brunetei cu mama ei, Marioara Zăvoranu, este tratată cu lux de amănunte. Mai mult, jurnaliştii publicaţiei sunt scandalizaţi de comportamentul Oanei faţă de mama ei, înainte să moară.
Monden / 04 Mai
Cunoscuta clarvătătoare Liliana Păun a spus anul în care Oana Zăvoranu îl va cunoaşte pe bărbatul alături de care va rămâne toată viaţa. Ea a mai mărturisit că fiica Marioarei Zăvoranu nu-şi va pierde averea aşa cum au declarat alte persoane.
Monden / 03 Mai
Au trecut două săptămâni de când Mărioara Zăvoranu s-a stins din viaţă şi nu de puţine ori parapsihologul Lucian Iordănescu a spus că a reuşit să intre în contact cu spiritul femeii.
Monden / 01 Mai
Marioara Zăvoranu a murit, dar acum ies la iveală lucruri incredibile care s-au petrecut la înmormântarea ei. Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri halucinante la "Agentul VIP".
Monden / 01 Mai
Oana Zăvoranu încearcă să îşi revină după moartea mamei sale şi să pună totul în ordine! Vedeta susţine că vrea să lase trecutul în urmă şi să se preocupe doar de prezent şi viitor.
Monden / 01 Mai
Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă grea! După ce mama ei a murit, bruneta a fost şocată de mizeria pe care a găsit-o în sediul firmei Agricomex şi în vila de la Afumaţi.
Monden / 30 Apr
Marioara Zăvoranu s-a stins din viaţă, dar nu îşi poate găsi liniştea. Au trecut două săptămâni de la tragedie şi parapsihologul Lucian Iordănescu susţine că a contactat spiritul Marioarei şi că femeia e tare supărată.
Monden / 30 Apr
Marioara Zăvoranu s-a stins din viaţă, dar nu îşi poate găsi liniştea. Au trecut două săptămâni de la tragedie şi parapsihologul Lucian Iordănescu susţine că a contactat spiritul Marioarei şi că femeia e tare supărată.
Monden / 29 Apr
Au trecut două săptămâni de la moartea Marioarei Zăvoranu, iar întrebările despre viaţa ei curg şiroaie. Una dintre persoanele care au cunoscut-o a făcut lumină.
Monden / 29 Apr
Au trecut două săptămâni de la moartea Marioarei Zăvoranu, iar specialiştii spun că ea nu îşi găseşte liniştea. Dispariţia ei este unul dintre cele mai controversate subiecte, iar pe zi ce trece apar noi supoziţii şi informaţii legate de viaţa ei.
Monden / 29 Apr
Clarvăzătoarea Nicoleta Moldovanu i-a dat Oanei Zăvoranu un sfat cu privire la moartea mamei ei. A învăţat-o pe brunetă ce să facă, astfel încât sufletul Marioarez Zăvoranu să se înalţe cât mai uşor spre cer.
Monden / 28 Apr
Una dintre vecinele bunicii Oanei Zăvoranu, tanti Lina, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre trecutul bătrânei, mama naturală a Marioarei. Și, printre mărturisirile făcute de vecina care o cunoaște de o viață pe bătrână, s-au strecurat și, voalat, acuzații de vrăjitorie.
Monden / 28 Apr
Moartea Marioarei Zăvoranu a căzut ca un trăsnet peste toţi membrii familiei ei, iar Oana a rămas şi ea şocată de acest eveniment nefericit. Înainte ca femeia să îşi dea sufletul, ea a avut numeroase conflicte cu fiica ei, multe dintre ele fiind televizate.
Monden / 28 Apr
Oana Zăvoranu a închis gura celor care o atacă şi o critică pentru felul în care alege să organizeze pomenile mamei sale. Vedeta a dezvăluit un lucru despre mama sa, despre care a mărturisit că va şoca pe toată lumea.
Monden / 27 Apr
Nu a trecut mult timp de când Mărioara Zăvoranu nu mai este printre noi, însă averea pe care o lasă fiicei sale, Oana, este unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului.
Monden / 26 Apr
Marioara Zăvoranu, o femeie cu atitudine,elegantă şi sigură pe ea,dar cu un destin şi-o viaţă care au făcut-o să treacă de la agonie la extaz. A avut afaceri şi bani, dar trecutul ei a fost unul tragic. Povestea dramatică a Marioarei începe încă din clipa când a venit pe lume. Necazurile au determinat-o pe femeia care i-a dat viaţă să o dea spre adopţie.
Paparazzi / 26 Apr
Oana Zăvoranu trece prin momente de durere crâncenă după moartea mamei sale, Mărioara Zăvoranu, care a scos la iveală răni mai vechi din sufletul brunetei. Vedeta face un apel dureros către cei care o pot ajuta să găsească mormântul bunicii pe care a adorat-o la fel ca pe tatăl ei, Nicolae Bănicioiu.
1
2
3
4
5
»
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
GSP.RO
Kim Kardashian a fost în centrul unui scandal imens în urmă cu câțiva ani când o filmare intimă alături de rapperul...
Realitatea.net
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
"Când am ajuns acasă, în seara aceea, i-am luat mâna, în timp ce luam cina, şi i-am şoptit: 'Vreau să-ţi spun...