Alexis Matache, mesaj din lumea morţilor pentru mama ei, la 3 luni de la incendiul din Colectiv! E răspunsul la întrebarea care se află pe buzele multora

foto: facebook

Cristina, mama Alexandrei Matache, a dezvăluit că fiica ei i-a transmis un mesaj în care i-a dat răspunsul la o întrebare care se află pe buzele tuturor.

Cristina, mama Alexandrei Matache, tânăra care şi-a pierdut viaţa în incendiul din Colectiv, a postat pe o reţea de socializare un mesaj în cadrul căruia dezvăluie faptul că fiica ei i s-a arătat în vis. Femeia mărturiseşte că Alexis i-a spus că avea dreptate şi că Dumnezeu există.

"Îmi este tare dor de tine. De o lună nu te-am mai visat. Îmi doream foarte mult să te strâng în brate și m-ai auzit, iubita mea.Totul a fost aşa de real. Te-am luat în brațe, mi-ai spus că ai venit să ne vezi, dar nu stai mult că ai multă treabă. Te-am sărutat pe obraz de trei ori și mi-ai spus: "Aveai dreptate, mami. Dumnezeu există" și ai plecat", este mesajul postat de mama Alexandrei Matache pe o reţea de socializare, la 3 luni de la moartea acesteia.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Până la ora actuală, 63 de persoane au murit în urma incendiului. Alţi 200 de tineri au fost răniţi în acea seară, unii dintre ei fiind la graniţa dintre viaţă şi moarte.

Citeşte şi:

Patronii CLUBULUI COLECTIV rămân încă 30 de zile în arest

Din păcate se întâmplă! Credeau că e mai bine, dar s-au înșelat! Informații de ultimă ora despre solistul de la ”Goodbye to Gravity”

SCANDALOS! Cătălin Scânteie, unul dintre supraviețuitorii din clubul Colectiv, este pus să dea banii înapoi: ”Va sărăci statul român din cauza voastră”

Toți banii strânși de Fundația Mereu Aproape în fondul de solidaritate Colectiv merg către victimele tragediei

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro