Alexis Matache şi-a prevestit moartea? Cum s-a costumat la o petrecere de Halloween

foto: facebook

Alexis Matache, tânăra în vârstă de numai 26 de ani, care a încetat din viaţă duminică seara la Spitalul Bagdasar şi-a prevestit moartea. Aceasta s-a costumat la o petrecere de Haloween în doliu şi a purtat în braţe o cruce pe care scria "RIP".

Alexis Matache, victima cu numărul 30 din clubul Colectiv, şi-a prevestit moartea. La una dintre petrecerile de Halloween s-a îmbrăcat în negru şi a defilat prin cluburi cu o cruce pe care scris "RIP".Tânăra a murit duminică seara, la spitalul Bagdasar. Aceasta avea arsuri severe pe căile aeriene, numai un rinichi şi un plămân funcţionali. Alexis Matache este cea de-a 30-a victimă care şi-a pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv, din Capitală.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro