VIDEO / Andrei Bucă a sfidat moartea anul trecut, însă a pierdut vineri seară! Ce spune tatăl băiatului mort în Colectiv despre ultima noapte a fiului său

captura Antena 1

Andrei Bucă a sfidat moartea în urmă cu un an, însă vineri seară nu a mai putut-o trişa. Tatăl tânărului a povestit cum a decurs ultima seară din viaţa fiului lui.

Tatăl lui Andrei Bucă a spus că fiul lui a suferit un accident în urmă cu un an, în care era să-şi piardă viaţa. Acesta s-a răsturnat cu şalupa tot la căderea serii, iar alături de el se aflau alte 11 persoane. Atunci, totul s-a terminat cu bine, acum nu a mai fost aşa.

Bărbatul îndurerat îşi aminteşte că fiul lui l-a sunat înainte să plece în club, iar vestea morţii băiatului i-a fost dată de un prieten care i-a spus că acesta este de negăsit în urma accidentului din Colectiv.

"Am vorbit cu el înainte cu jumătate de oră de a pleca la concert. A doua zi m-a sunat un coleg, care mi-a spus că s-a întâmplat un accident şi că nu-l găsesc. Am plecat imediat la Bucureşti. Anul trecut, a făcut o excursie rapidă la Sulina, nu era foarte multă lumină, în Dunăre era căzut un copac şi toţi 12 s-au răsturnat cu şalupa. Atunci au scăpat toţi 12 şi am fost foarte fericiţi. Ar trebui să plătească cei care nu au respectat legislaţia, însă asta e prea puţin pe lângă pierderile suferite de familii. Aceste cluburi de subsol nu vor avea niciun viitor dacă se vor schimba legile şi se vor respecta", a declarat tatăl lui Andrei Bucă la "Acces direct", de la Antena 1.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 32 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 32 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro