Au găsit o valiză plutind pe apă şi când au deschis-o au înlemnit! Poliţia a intervenit de urgenţă

Nimeni nu ştia ce ar putea să se ascundă într-o valiză aruncată pe apă. Totuşi, au zis că încercarea moarte nu are, aşa că au deschis-o. Ce au găsit în interiorul ei avea să le schimbe viaţa cu totul!

Trupul neînsufleţit al unei tinere, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit plutind pe apă. Conform mirror.co.uk, Marta Ligman e posibil să fi fost încă în viaţă atunci când a fost îndesată în valiză şi aruncată pe apele Veneţiei, din Londra. Femeia avea vânătăi pe tot corpul şi coastele rupte. În momentul în care a fost aruncată în apă era fie pe moarte fie deja moartă.

Au îngropat-o cu telefonul mobil şi a început să-i bântuie! Bunica moartă îi "veghea"

Tragedia a avut loc anul acesta în aprilie şi noi descoperiri au fost făcute publice. Pentru ce s-a întâmplat a fost învinuit Tomasz Kocik, iubitul victimei. Acesta a fost prins pe camerele de filmat târând o valiză mare şi neagră de acasă până la canal într-o dimineaţă.

Vezi aici imagini cu cea care a fost ucisă şi îndesată în valiză

Cei doi s-au cunoscut online pe un site matrimonial în timp ce femeia locuia cu familia sa în Polonia. Ea s-a mutat în Londra să trăiască cu bărbatul ce avea s-o omoare în 2012, dar spre sfârşitul vieţii ei, relaţia se surpase.

Povestea tragică din spatele acestei imagini! Păreau cu cuplu fericit, dar ce s-a descoperit la ei acasă e şocant

Colegii victimei spun că bărbatul era violent şi foarte gelos, controlând-o aproape în permanenţă. De asemenea, aceştia ar fi văzut-o pe femeie venind fără nicio explicaţie cu ochii vineţi şi alte vânătăi pe faţă. Totuşi, bărbatul neagă să fi omorât femeia pe care o iubea şi procesul continuă.

Sursă foto: captură video

A.C.

Citeşte şi:

INCREDIBIL! I-au văzut cadavrul şi au trecut pe lângă el! Ce au crezut că e de fapt?

Un bărbat a violat cadavrul tatălui său vitreg şi apoi l-a devorat! DETALII ÎNFIORĂTOARE

STRIGĂTOR LA CER! A glumit până a ucis-o! N-ar fi crezut că gluma va deveni realitate


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro