STRIGĂTOR LA CER! A glumit până a ucis-o! N-ar fi crezut că gluma va deveni realitate

O fată din Statele Unite ale Americii a fost la un pas să fie ucisă de atâtea ori încât nu ar fi crezut că asta chiar avea să se întâmple.

Conform New York Daily News, Stephanie Hernandez se mutase alături de iubitul său, Rafael Gonzalez, şi alţi trei prieteni într-o nouă casă acum teri săptămâni. Aceasta a trimis prietenilor ei printr-o aplicaţie fotografii cu ea şi cu iubitul ei care avea pistolul îndreptat spre ea înainte cu câteva ore de a fi omorâtă.


Mamă a doi copii, unul de trei ani şi altul de opt luni, a fost descoperită într-o baltă de sânge în propria ei casă cu o rană provocată de o împuşcătură.
A doua zi, Gonzalez, în vârstă de 20 de ani a fost arestat pentru ucidere de primul grad. Copiii erau în compania rudelor atunci când tragedia a avut loc. Apropiaţii femeii au fost îngroziţi să vadă fotografiile, fără să-şi dea seama că aveau să devină realitate peste câteva ore.

"A fost foarte deranjant să-l văd pe Rafael ţinând o armă în mână. Bănuiesc că era încărcată. Cum o ţinea în spatele ei, era şocant... Nu înţeleg cum cineva ar putea face una ca asta", a declarat unchiul fetei.

O prietenă de-ale fetei a declarat că era îngrijorată despre influenţa iubitului. "Îi ştiam trecutul şi ştiam că e o influenţă proastă. Am vrut să-i spun. Ba chiar am vrut să-i zică să vină cu mine acasă atunci când am plecat", a declarat fata.

Sursă foto: youtube

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Ce a decis judecătorul în cazul femeii care a ucis un pedofil: "E un caz excepţional"

Gest incredibil din partea unei femei violate faţă de violatorul său! Nu îţi vine să crezi!

"Barbie de România" a renunţat la haine! A încins internetul cu o şedinţă foto extrem de...fierbinte!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro