AUDIO Dovada ca avionul Malaysian Airlines a fost doborât de rebeli! Cum au pus la cale să omoare 298 de oameni

Foto Antena 1

Ceea ce era doar o supoziţie s-a confirmat! O convorbire telefonică între doi şefi rebeli înregistrată de serviciile de securitate ucrainene, ce arată că oamenii din subordinea celor doi lideri au doborât un avion civil, a fost autentificată de experţi americani.

 "Datele audio furnizate presei de către serviciul de securitate ucrainean au fost examinate de experţi ai comunităţii de informaţii care au confirmat că este vorba de conversaţii autentice între lideri separatişti cunoscuţi", a anunţat Ambasada Statelor Unite la Kiev.

Potrivit acestor informaţii, citate de Mediafax, "zborul MH17 a fost probabil doborât de o rachetă sol-aer SA-11 (Buk), lansată din teritoriul controlat de separatişti în estul Ucrainei".

Iata conversaţia dintre cei doi şefi rebeli:

 "Băieţii de la punctul de control Cernuhin au doborât avionul. S-a dezintegrat în aer", a spus unul dintre ei, "Maiorul".

"Şi atunci?", a întrebat celălalt, "Grecul".

"Este un avion civil în proporţie de 100%" (...).

"Aţi găsit arme?".

"Nu, nimic, doar elemente civile".

"Acte?".

"Există aici un student indonezian".


Această înregistrare a fost precedată de o conversaţie între şeful rebel Igor Bezler, un cetăţean rus care vorbeşte cu colonelul din serviciile secrete militare ruseşti Vasili Gheranin, ofiţerul său de legătură, potrivit Kievului.

"Tocmai am doborât un avion (...) Am plecat să îl căutăm şi să facem fotografii",
a spus Bezler.

298 de oameni au murit în tragedia aviatică produsă pe 17 iulie, după ce un avion al companiei Malaysia Airlines a fost doborât  de o racheta sol-aer lansată dintr-o zona din interiorul Ucrainei, controlata de separatistii separatisti pro-rusi sustinuti de Moscova.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro