Bogdan Moleşag, toboşarul trupei "Up To Eleven", se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost ars în incendiul din clubul Colectiv

+2 click pentru
galerie

Bogdan Moleşag, toboşarul trupei "Up To Eleven", se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost ars în incendiul din clubul Colectiv.

Bobo aşa cum îi spun prietenii se află internat la Spitalul Sfântul Ioan, iar astăzi o să fie din nou operat, starea lui fiind una critică în continuare."Numai bine! Ştim că o să treci cu bine peste pasul acesta! Cu toţii ne dorim să te recuperezi cât mai rapid!", Sper din tot sufletul să te faci bine şi să mergi înainte. Regret şi îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat şi încă nu-mi vine să cred", sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-au lăsat apropiaţii.

Bogdan Moleşag este şi operator de imagine la Prima Tv.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Cabral, tranșant cu vinovații de la clubul „Colectiv”: „Vreau să-i văd pedepsiți pe cei care mi-au mutilat prietenii!”

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

Asistenta eroină de la clubul Colectiv, amenințată: „I se cere să ascundă adevărul”

Lista eroilor de la Colectiv creşte! S-a oprit din drumul lui ca să salveze vieţi: "Doar cei care au văzut cu ochii lor pot înţelege ce a fost acolo!"

"Tragedia de la clubul Colectiv putea fi evitată". Cât COSTA sistemul ANTIINCENDIU care ar fi salvat viaţa celor 30 de tineri

DEZBATERE. CINE e DE VINĂ pentru tragedia din clubul „Colectiv”? Ce pedeapsă merită VINOVAŢII?

Vezi ce dietă trebuie să urmeze cei cu arsuri grave! Tratamentul lor poate dura și un an

Mama lui Alexis Matache, mesaj cutremurător, după ce fiica sa a murit: "Cu ce a greșit copilașul meu iubit si drag?"

Scene tulburătoare cu cei cinci copii care au rămas fără mamă după dezastrul de Clubul Colectiv: "Nu ne-a lăsat pe străzi, oricât de greu i-a fost!"

Informaţii de ultimă oră despre starea pacienţilor de la Spitalul Militar: "Nu se pot hrăni singuri pentru că au mâinile arse!"

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro