Casa bodyguardului fără familie de la Colectiv, spartă de hoţi! Poliţia se află la faţa locului

foto: arhiva

Casa bodyguardului fără familie de la Colectiv, care se află la Terapie Intensivă, a fost spartă de hoţi. Anunţul a fost făcut de o vecină de-ale tânărului. Se pare că Poliţia se află la faţa locului.

Ce soartă pentru Florin Cristian Popescu, bodyguardul care se zbate între viaţă şi moarte după incendiul din clubul Colectiv! Hoţii au profitat de faptul că acesta se află între viaţă şi moarte şi au intrat în casa acestuia, să-i fure toate bunurile. Anunţul a fost făcut de o vecină de-ale tânărului, precizând că Poliţia a ajuns la faţa locului.

"Mara, în legătură cu informaţia despre spargerea casei bodygardului de la Colectiv, cel din Berceni, fără familie, este corectă! Chiar în momentul ăsta este poliţie acolo şi mulţi vecini. Noi suntem din acelaşi bloc", i-a scris femeia Marei Bănică pe o reţea de socializare.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro