Ce a apărut pe paginile de Facebook ale lui Adrian Rugină şi Claudiu Petre, eroii de la Colectiv! Gestul emoţionant făcut de apropiaţii celor doi

Claudiu Petre este unul dintre eroii de la Colectiv. Bărbatul a ieșit din "Clubul Groazei" , a reintrat şi a salvat o fată. A lăsat actele și telefonul mobil unui prieten, a reintrat să mai salveze pe cineva.

A fost scos mai mult mort decât viu! Timp de mai bine de 24 de ore, Claudiu a fost căutat de peste 1000 de persoane prin toate spitalele din Capitală, prietenii, admiratorii şi familia ţinându-se la curent cu informaţiile despre el fără să îşi piardă nici o secundă speranţa. Ce a fost mai greu a venit după ore de agonie. Ei au primit trista veste că el s-a stins din viaţă.

SLUJBĂ în memoria îngerilor de la Colectiv! A fost nevoie de 4 zile ca preoţii să ajungă la locul tragediei

După 3 zile de doliu naţional şi multe lacrimi amare vărsate de cei care l-au cunoscut pe Claudiu, apropiaţii au transformat profilul de Facebook într-o pagină menită să reamintească tuturor celor care l-au iubit, cine a fost cel care acum este cunoscut ca şi "Eroul de la Colectiv". Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul lui Adrian Rugină, un alt erou de la "Clubul Groazei".

Ea este ultima victimă a incendiului din Colectiv! Andreea Chiriac avea 28 de ani


Decorat post-mortem

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat post-mortem cu Ordinul Naţional "Pentru Merit", în grad de Cavaler, pe Claudiu Petre şi Adrian Rugină. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte. Şi-au riscat viaţa pentru a salva alţi tineri prinşi în incendiul din Clubul Colectiv.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die".

O tânără de la Jandarmerie, cu ochii în lacrimi după dezastrul de la Clubul Colectiv: "Un băiat m-a rugat să le spun pompierilor că prietena lui a rămas la baie, apoi l-am văzut la IML!"

Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. Blanţul tragediei a ajuns la 32 de morţi.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Informaţii de ultimă oră despre răniţii de la Spitalul Universitar! În ce stare se află tinerii arşi la Clubul Colectiv

Tulburător! Ultimele cuvinte ale lui Valentin Fieraru, barmanul din Club Colectiv. I-a spus asta iubitei, după care telefonul s-a închis

Mesaj sfâșietor al vărului unuia dintre chitariștii morți în „Colectiv”: „Îmi plânge sufletul cu lacrimi de foc și sânge”

ULTIMĂ ORĂ! Durerea, de nesuportat! Scene tulburătoare la înmormântarea femeii de serviciu. Tatăl ei a leşinat

De ce nu au venit preoţii timp de 4 zile la locul tragediei de la Clubul Colectiv? Răspunsul lor este halucinant

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro