Mesaj sfâșietor al vărului unuia dintre chitariștii morți în „Colectiv”: „Îmi plânge sufletul cu lacrimi de foc și sânge”

Vlad Țelea foto: Facebook

Printre victimele cumplitului accident de la clubul „Colectiv”, se află și Vlad Țelea, unul dintre chitariștii formației Goodbye to Gravity.

Aflați în plin concert la clubul Colectiv, Vlad și colegii săi au fost primii expuși incendiului și nu au avut șanse prea mari ca să iasă din flăcări.

Vărul lui Vlad Ţelea, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, a sperat până în ultima clipă ca moartea lui sa fie doar un zvon, iar când a aflat că într-adevăr a murit, Eduard Țelea a răbufnit pe pagina lui Vlad de socializare:

„Am vrut să postez de ieri dimineaţă pe pagina ta, dar după cum vezi nu mă pot obişnui şi încă nu pot acceptă ideea că tu ai plecat către stele. Toată noaptea de vineri spre sâmbătă am stat cu ochii pe tv şi tot aşteptăm să te văd. Postările de pe pagină ta de Facebook am refuzat să le iau în consideraţie pentru că mi se păreau neverosimile. Nu am vrut să o sun nici pe tanti Iris pentru că îmi era frică de 2 lucruri: ori îmi da o veste proastă, ori îi voi da o veste proastă. În cele din urmă, cu imima cât o boabă de piper, am sunat la ai tăi pe fix. Mi-a răspuns tanti Iris cu o voce ţipată, pe care nu o pot uita. Atunci am ţipat şi eu, am răgnit că nu poate fi adevărat ceea ce se spune despre tine, că ai fi plecat dintre noi.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Nu îţi pot descrie ceea ce am simţit şi ceea ce simt acum, decât că îmi plânge sufletul cu lacrimi de foc şi sânge. Întotdeauna te-am considerat nu vărul meu, ci fratele meu mai mic de care, în vacanţele de vară, aveam grijă să nu facă trăznăi atunci când eram la bunica. Dar să terminăm cu nostalgia şi să îţi spun că îţi voi mai scrie. Acum vreau să îţi transmit drum bun spre stele şi fie că bunul Dumnezeu să te ocrotească şi să îţi lumineze calea spre steaua ta. La revedere Vlăduţ! Când voi privi sus, spre cer, te rog să îmi dai un semn, să ştiu că că eşti bine şi nu m-ai uitat"
, a fost mesajul postat de vărul solistului, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, maior Eduard Ţelea.
VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 32 de persoane au murit, iar alte 90 sunt în stare gravă la spital.

V.M

Citește și:

ULTIMĂ ORĂ! Durerea, de nesuportat! Scene tulburătoare la înmormântarea femeii de serviciu. Tatăl ei a leşinat

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv

Trupa taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

VIDEO / Cuvintele lui au sens sens dramatic acum. Adi Despot, către solistul trupei Goodbye to Gravity: "E o luptă pe viaţă şi pe moarte"

Mihaela Rădulescu, renegată şi comentată de români! Ce a făcut la o zi după incendiul din Colectiv a stârnit revoltă

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro