Tulburător! Ultimele cuvinte ale lui Valentin Fieraru, barmanul din Club Colectiv. I-a spus asta iubitei, după care telefonul s-a închis

Valentin Fieraru este unul dintre cei care şi-au pierdut viaţa în tragicul incendiu din Clubul Morţii. El era barmanul clubului Colectiv, iar în seara fatidică de 30 spre 31 se afla la muncă.

Bărbatul  urma să se căsătorească anul viitor cu logodnica lui, Teo, femeia pe care a şi sunat-o de altfel cu 10 minute înainte ca Iadul să se dezlănţuie. "Te iubește tati. Să ai grijă de tine!", au fost ultimele cuvinte ale lui Valentin Fieraru, barmanul clubului Colectiv, din Capitală, scrie site-ul argesenii.ro.

Au murit 32 de oameni

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".

Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 32 de persoane au murit şi multe altele se află internate în spital, starea lor fiind critică.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Părinţii acestui tânăr, ucis de incendiul din Colectiv, au trăit o mare umilinţă! INML-ul şi preotul le-au cerut ŞPAGĂ

Unul dintre patronii clubului Colectiv a fost reţinut! Amănunte din dosarul incendiului de vineri seară

VIDEO / Ultimele imagini din timpul concertului de la Clubul Colectiv! Cum era atmosfera înainte ca incendiul să izbucnească

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro