Părinţii acestui tânăr, ucis de incendiul din Colectiv, au trăit o mare umilinţă! INML-ul şi preotul le-au cerut ŞPAGĂ

Părinții unuia dintre tinerii care au murit vineri noapte, în incendiul din clubul Colectiv, au avut parte de încă un şoc în momentul în care au ajuns la București pentru a ridica trupul neînsuflețit al fiului lor, potrivit aktual24.ro.
 
Valentin Fieraru, în vârstă de 26 de ani, s-a născut în localitatea Bilcesti–Selari din județul Argeș, dar locuia în București și lucra că barman chiar în clubul Colectiv. Tânărul se afla la muncă, vineri-noapte, și, din nefericire, a murit în momentul în care incendiul a pornit.

VIDEO / Gest de solidaritate al unui preşedinte străin, pentru victimele din incendiu de la Colectiv. Cine a venit să aprindă o lumânare pentru cei morţi
 

Duminică seară, părinții lui au sosit în București pentru a-i ridica trupul neînsuflețit. Oamenii au mers la INML, unde au avut parte de o umilință în adevăratul sens al cuvântului. Inițial, li s-a spus că sicriele vor fi gratuite și că Guvernul va suportă toate cheltuielile de înmormântare.
 
Cu toate acestea, părinții lui Valentin au fost nevoiţi să scoată din buzunar 1.700 de lei, bani pe care nu îi aveau și pe care i-au împrumutat de la o cunoștință. Mai mult, cei doi au fost nevoiţi să ofere și o „atentie” angajaților de la INML care au spălat trupul fiului lor.

VIDEO / Ce spune Procurorul General Tiberiu Nitu, după ce doi dintre patronii clubului au fost reţinuţi: "Pedeapsa poate ajunge la... "
 
De parcă nu era suficient, părinții barmanului s-au lovit de refuzul categoric al preotului, acesta refuzând să-l îngroape pe Valentin, deoarece nu aveau banii necesari pentru slujbă de înmormântare. Din fericire, în ajutorul lor a sărit patronul tatălui lui Valentin, care a plătit tot.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: aktual24.ro

Citeşte şi:

Unul dintre patronii clubului Colectiv a fost reţinut! Amănunte din dosarul incendiului de vineri seară

VIDEO / Ultimele imagini din timpul concertului de la Clubul Colectiv! Cum era atmosfera înainte ca incendiul să izbucnească


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro