Ciuperci umplute cu cremă de brânză şi cârnaţi
Publicat pe 19.10.2017 la 09:59 Actualizat pe 19.10.2017 la 10:00
O gustare delicioasă ce se prepară rapid. Ciupercile umplute cu cremă de brânză şi cârnaţi, un preparat plin de arome şi sănătos. În mai puţin de 40 de minute poţi obţine o reţetă ce îţi lasă gura apă.
O gustare delicioasă ce se prepară rapid. Ciupercile umplute cu cremă de brânză şi cârnaţi, un preparat plin de arome şi sănătos. În mai puţin de 40 de minute poţi obţine o reţetă ce îţi lasă gura apă.
- Încearcă şi: File de somon cu legume la cuptor
INGREDIENTE:
- 600 de grame de ciuperci;
- Doi cârnaţi, feliaţi;
- Două linguri de ulei de măsline;
- 1/2 ceapă, tocată mărunt;
- Patru căţei de usturoi, tocaţi mărunt;
- 200 de grame de cremă de brânză;
- Un gălbenuş de ou;
- O cană de parmezan;
- Două linguri de pătrunjel, tocat mărunt;
- Sare şi piper;
- Încearcă şi: Dovlecei cu mozzarella şi roşii cherry
- Încearcă şi: Chiftele cu mozzarella şi sos de roşii
Mod de preparare:
Se îndepărtează tulpinile de la ciuperci şi se toacă mărunt. Într-o tigaie, la foc mediu se gătesc cârnaţii timp de aproximativ 2-3 minute ăână ce aceştia se rumenesc perfect. Cât timp cârnaţii se lasă să se răcească, în tigaie se adaugă tulpinile de la ciuperci, capa şi usturoiul. Se călesc aproximativ două minute, apoi se transferă într-un bol şi se lasă să se răcească. Într-un castron se amestcă, crema de brânză, gălbenuşul de ou, parmezanul şi pătrunjelul. Se adaugă cârnaţii şi se amestecă până ce toate ingredientele se combină perfect. Se umple fiecare ciupercă cu amestecul obţinui, apoi se pun înt-o tavă, tapetată cu hârtie de copt. Se gătesc timp de 25 de minute la o temperatură de 150 de grade. Se servesc imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.